Facebook Live iti spune cand un clip video devine interesant

Compania Facebook a confirmat implementarea unei noi functii pentru Facebook Live, astfel ca incepand din perioada urmatoare utilizatorilor le va fi aratat momentul interesant al unui stream inregistrat, astfel ca ei nu vor mai fi nevoiti sa urmareasca o intreaga inregistrare pentru a ajunge la punctul care ii intereseaza.

Facebook foloseste o serie de algoritmi pentru a identifica momentul in care un stream live devine interesant, iar la redarea inregistrarii va marca acele momente in stream, astfel incat utilizatorii sa stie de unde sa inceapa sa vada clipul video pentru a urmari direct partea interesanta.

Identificarea acestor momente se face in baza reactiilor pe care le au utilizatorii prin like-uri, emoticoane sau comentarii, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum vor fi marcate respectivele momente in inregistrarea unui stream live facut prin intermediul Facebook Live.

Now Facebook tells me it’s putting reactions to work to power a visualized timeline of when a Live video receives the most engagement. When you go to fast-forward through the recorded replay of a Live clip, you’ll see the graph of reaction volume overlaid on the progress bar. Essentially, you’ll be able to see when the video gets interesting and skip there if you want.

Schimbarea a fost confirmata ieri de catre compania Facebook si ar trebui sa fie disponibila pentru Facebook Live in perioada imediat urmatoare, asa ca este foarte posibil sa o vedeti in curand daca urmariti inregistrarile facute de catre diverse persoane prin Facebook Live.

Facebook live skip

facebook live skip