Apple extinde disponibilitatea Spotlight Search pentru iOS 9

Compania Apple a extins in cursul acestei zile suportul pentru sistemul de cautari al Spotlight, astfel ca utilizatorii din 7 noi tari de pe glob au posibilitatea de a folosi functia iOS 9 pentru a cauta rapid informatii direct de pe ecranele propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Folosind sistemul de cautari al Spotlight utilizatorii au posibilitatea de a cauta stiri, informatii privind restaurante sau localuri, benzinarii si o multitudine de alte puncte de interes, totul fara a accesa vreo aplicatie speciala oferita de catre Apple sau prin intermediul App Store.

Incepand de astazi functia iOS 9 este disponibila si in Hong Kong, India Luxembourg, Malayesia, Filipine, Singapore si Emiratele Arabe Unite, numarul total al tarilor in care cei de la Apple ofera sistemul de cautari al Spotlight ajungand la 26, Romania neaflandu-se  in aceasta lista.

Avand in vedere ca iOS 9 Spotlight Search exista de multa vreme in sistemul de operare al  Apple si Romania inca nu face parte dintre tarile cu suport, nu se stie cand ar urma sa fie disponibil si la noi sistemul, dar de indata ce el va putea fi accesat, va voi anunta.

iOS 9 cautari Spotlight

Articolul precedentXbox One va avea o aplicatie pentru torrente
Articolul următorPebble 2, Time 2 si Core au fost anuntate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.