Xbox One va avea o aplicatie pentru torrente

Daca ti-ai cumparat un Xbox One si te-ai intrebat vreodata daca o aplicatie pentru torrente va fi lansata, ei bine astazi vine un raspuns pozitiv pentru tine deoarece o aplicatie numita Torrex Pro va fi disponibila inclusiv pentru consola celor de la Microsoft.

Aplicatia Torrex Pro este oferita in momentul de fata pentru calculatoarele care ruleaza sistemul de operare Windows 10, insa o versiune pentru Xbox One se afla in proces de dezvoltare si va fi lansata in viitorul nu foarte indepartat pentru a permite descarcarea de torrente.

Avand in vedere ca exista foarte multi posesori de console Xbox One in lumea intreaga, lansarea unei asemenea aplicatii cu siguranta va fi apreciata de catre foarte multi dintre acestia, deoarece ei vor putea vedea continut multimedia pe televizoare direct din aplicatie.

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie disponibila aplicatia Torrex Pro pe Xbox One, sau daca Microsoft va incerca in vreun fel sa impiedice aparitia sa, insa acesta era un pas de asteptat pentru evolutia aplicatiilor de tip torrent pentru dispozitive electronice.

Torrex Pro