Pebble 2, Time 2 si Core au fost anuntate

Pebble 2, Time 2 si Core au fost anuntate astazi de catre compania Pebble, ea lansand un proiect de finantare prin intermediul Kickstarter, astfel incat toti cei interesati de produsele sale sa aiba posibilitatea de a le precomanda chiar de acum.

Vorbim despre doua smartwatch-uri si o cutiuta, toate avand functii biometrice implementate, noua interfata timeline a Pebble, dar Time 2 are si un ecran color de dimensiune mai mare decat cel al modelului original al smartwatch-ului companiei.

Pebble 2 si Time 2 au design similar cu cel al predecesoarelor lor, insa acum pot monitoriza bataile inimii, au ecrane imbunatatite si o autonomie a bateriei mai buna, Core conectandu-se la smartphone-uri pentru monitorizare biometrica si avand implementata conectivitate 3G.

Pebble 2 ramane cu un ecran E-paper alb/negru, senzorul pentru monitorizarea batailor inimii functionand fara oprire impreuna cu microfonul si senzorii pentru activitate sau monitorizarea somnului, smartwatch-ul functionand la o adancime de maxim 30 de metri, dar si pentru maxim 7 zile.

pebble 2 time core

Pebble Time 2 are un ecran E-paper color care este cu 53% mai mare decat cel al modelului anterior, el avand aceeasi senzori biometrici precum Pebble 3, dar vine cu o autonomie a bateriei de pana la 10 zile, de 10 ori mai mare decat ce a Apple Watch.

Core este dedicat in principal celor care doresc monitorizare biometrica in timpul exercitiilor fizice, dispozitivul avand dimensiuni foarte mici si fiind capabil sa redea muzica timp de 5 ore si jumatate multumita unui mediu de stocare de 4 GB.

pebble 2 time core 1

Core are conectivitate 3G, Wi-Fi si Bluetooth, el putand fi incarcat prin USB de catre utilizatori, o versiune pentru dezvoltatori cu Android 5 permitand folosirea sa pentru deschiderea usilor de la garaj, monitorizarea animalelor de companie si multe altele.

Pebble 2 va costa 129 de dolari, Time 2 va costa 199 de dolari, iar Core va costa 99 de dolari in momentul lansarii, preturile din timpul campaniei de finantare fiind cu aproximativ 20 de dolari mai mici decat cele percepute dupa lansarea oficiala.

Toate cele trei produse vor fi livrate incepand cu luna noiembrie 2016 sau ianuarie 2017, in functie de precomenzile inregistrate.

1 COMENTARIU

  1. Mea… Am pornit cu pebble simplu, apoi steel și time, până să apară ⌚️watch. Nu înțeleg de ce nu au schimbat ecranul ăla…