Ultima actualizare Snapchat permite adaugarea de stickere tematice

 Noua actualizare Snapchat permite adaugarea de stickere tematice tematice X-MEN dar si emoticoane in video. Lama, ursi furiosi si filtre X-Men, toate au fost adaugate aseara in Snapchat.

Aplicatia de partajari video a lansat o noua actualizare, care, de asemenea, permite acum adaugarea de stickere jucause mesajelor foto si video. Stickerele au fost introduse pentru prima data luna trecuta, dar cea mai recenta actualizare permite sa le utilizam in snaps in acelasi mod ca si emoticonuri.

Si, in “cinstea” noului film X-MEN exista filtre care transforma utilizatorii in mutanți, cum ar fi fiara și Mystic, dar numai pentru urmatoarele 24 de ore!

Snapchat poate avea, de asemenea, o actualizare in curand, care se va schimba complet  interfana obisnuita. Utilizatorii pot vedea in curand imagini si video de la persoanele cu care interactioneaza acestia cel mai des, in timp ce altele vor fi declasate mai jos in feed.

Conforma Digiday, schimbarea va fi aceeasi ca la Facebook, care are drept scop promovarea de posturi pe care le considera a fi importante pentru tine. Acest lucru este posbil printr-o serie de algoritmi care se uita la cine interactioneaza cu tine mai des, si cu cine interactionezi mai des, printre alti factori.

It’s going to be the same model Facebook has. It’s free for everybody to share content, but an algorithm will penalise some people and boost others.