Cea mai buna metoda de a rezolva problemele Touch ID ale iPhone sau iPad

11

In weekend v-am spus ca iOS 9.3.2 strica Touch ID pe iPhone sau iPad si problema mi-a dat batai de cap pana cand am avut timp sa ma joc cu iPhone-ul pentru a readuce lucrurile la normal, insa partea buna este ca rezolvarea este simpla si readuce totul la normal foarte rapid.

V-am spus sambata ca Touch ID deblocheaza greu iPhone-ul meu si ca numarul de citiri incorecte a crescut exponential dupa instalarea iOS 9.3.2, probleme similare fiind raportate si de foarte multi alti utilizatori de iDevice-uri din Romania si din alte zone de pe glob.

Problemele de acest gen sunt cronice pentru Touch ID si ele apar in mod regulat pentru orice fel de terminale dupa actualizari succesive ale sistemului de operare iOS, instalarea iOS 9.3.3 beta 1 neavand vreun impact pozitiv, asa ca am revenit la metoda clasica de a rezolva problema.

Mai exact, am sters toate amprentele inregistrate in Settings > Touch ID & Passcode, Configurari > Touch ID si Cod de acces, le-am readaugat, iar dupa urmarea acestei proceduri simple Touch ID functioneaza la fel de bine precum in prima zi dupa achizitia iPhone 6S Plus.

Diverse explicatii au fost date de-a lungul timpului pentru problemele pe care le manifesta cititorul de amprente Touch ID al iPhone in cazul utilizarii indelungate, iar mai intotdeauna singura rezolvare este stergerea si readaugarea amprentelor daca deblocarea genereaza probleme.

Procedura in sine dureaza foarte putin, in functie de numarul de amprente inregistrate, iar daca pe viitor veti intampina probleme similare, stiti cum sa le rezolvati foarte repede.