Teama de a ramane fara baterie la telefon

Suferiti de ceea ce englezii numesc ” low battery anxiety ” ( teama de a ramane fara baterie la telefon ) ? Poate ati spune ca nu, dar care este primul lucru pe care il faceti cand ajungeti acasa, daca bateria este pe moarte? 90% dintre noi intra in panica in momentul in care raman cu sub 50% din baterie la mijlocul zilei si 32% din noi lasa totul la intrarea in casa, si orice activitate, si isi pun telefonul la incarcat.

Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, inseamna ca micuta pictograma rosie va face sa va simtiti panicati, suparati si sa incepeti “vanatoarea” dupa un incarcator.
LG a numit aceasta conditie “low battery anxiety” si spune ca aproape 9 din 10 persoane sufera de teama de a ramane fara baterie la telefon.

teama de a ramane fara baterie la telefon

Compania a interogat un esantion aleatoriu de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri pentru adulti din Statele Unite la inceputul acestui an.
Cand vine vorba de a alege intre a fugi catre sala de sport sau de incarcare smartphone-ul lor, descoperim cu uimire ca doar unul din trei oameni sunt dispusi sa sara peste ora la sala de sport.
Dar, cei nascuti dupa 2000 tind spre mai rău – cu 42%sanse de a sari peste sala de sport atunci cand au de alege intre a merge la sala sau incarcarea telefonului lor.

Chances are Low Battery Anxiety is ruining relationships; a loved one you believed was ‘ghosting’ you could simply be exhibiting classic symptoms, ~ LG

Atunci cand utilizatorii se confrunta cu doar cateva liniute, jumatate din utilizatorii de smartphone va utiliza batera ramasa pentru a trimite mesaje text, in timp ce 35 % vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic. Studiul a aratat ca 60% din oameni a dat vina pe bateria moarta a telefonului pentru ca nu vorbesc cu un membru al familiei, prieten, co-lucrator sau alte persoane, daca bateria lor a fost pe moarte.