Prima Pagina Apple Teama de a ramane fara baterie la telefon

Teama de a ramane fara baterie la telefon

Suferiti de ceea ce englezii numesc ” low battery anxiety ” ( teama de a ramane fara baterie la telefon ) ? Poate ati spune ca nu, dar care este primul lucru pe care il faceti cand ajungeti acasa, daca bateria este pe moarte? 90% dintre noi intra in panica in momentul in care raman cu sub 50% din baterie la mijlocul zilei si 32% din noi lasa totul la intrarea in casa, si orice activitate, si isi pun telefonul la incarcat.

Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, inseamna ca micuta pictograma rosie va face sa va simtiti panicati, suparati si sa incepeti “vanatoarea” dupa un incarcator.
LG a numit aceasta conditie “low battery anxiety” si spune ca aproape 9 din 10 persoane sufera de teama de a ramane fara baterie la telefon.

teama de a ramane fara baterie la telefon

Compania a interogat un esantion aleatoriu de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri pentru adulti din Statele Unite la inceputul acestui an.
Cand vine vorba de a alege intre a fugi catre sala de sport sau de incarcare smartphone-ul lor, descoperim cu uimire ca doar unul din trei oameni sunt dispusi sa sara peste ora la sala de sport.
Dar, cei nascuti dupa 2000 tind spre mai rău – cu 42%sanse de a sari peste sala de sport atunci cand au de alege intre a merge la sala sau incarcarea telefonului lor.

Chances are Low Battery Anxiety is ruining relationships; a loved one you believed was ‘ghosting’ you could simply be exhibiting classic symptoms, ~ LG

Atunci cand utilizatorii se confrunta cu doar cateva liniute, jumatate din utilizatorii de smartphone va utiliza batera ramasa pentru a trimite mesaje text, in timp ce 35 % vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic. Studiul a aratat ca 60% din oameni a dat vina pe bateria moarta a telefonului pentru ca nu vorbesc cu un membru al familiei, prieten, co-lucrator sau alte persoane, daca bateria lor a fost pe moarte.

 

 • susp3kt

  Off topic! Telekom a lansat actualizare pentru Carrier bundle

 • theodor

  La iphone ?

 • susp3kt

  Da

 • theodor

  Poi ei au voice hd?

 • susp3kt

  Probabil ca da,din moment ce folosește acoperirea 4G al operatorului Orange!

 • theodor

  Tot ce se poate. Eu abia am semnal la vodafone desi stau in centrul unui oras. Mi se par foarte slabi vodafone

 • Si permite activarea apel 4G ?

 • susp3kt

  Eu nu i-am dat up!!

 • Adrian F

  @zaone apropo de baterie am achiziționat recent i6s 64 gb silver si bateria se duce foarte repede (e prematur sa vorbesc de durata de viața a bateriei având in vedere ca ieri l-am luat ? Ex: a venit cu 58% bateria la ora 15:30 …l-am butonat pana la ora 20:00 si l-am băgat la încărcat la 7%. Are iOS 9.2 …merita sa fac update la iOS 9.3.2 ? aduce perfomanta ,baterie ce tine mai mult fata de 9.2? Poate raspunde oricine
  O zi buna

 • Daca il butonezi e normal sa dispara bateria.