Primele accesorii pentru iPhone 7 confirma design-ul ales de Apple

Primele accesorii pentru iPhone 7 de la un producator cu renume au fost prezentate zilele acestea in Londra in cadrul unui targ de profil si ele confirma faptul ca design-ul ales de catre compania Apple pentru noul sau smartphone este identic cu cel folosit pentru iPhone 6S.

Cygnett este compania care a creat aceste noi accesorii pentru iPhone 7, ele aratand exact precum cele pentru iPhone 6S, insa compania sustine ca de fapt le pregateste pentru smartphone-ul care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre cei din Cupertino.

In imaginile de mai jos veti vedea o folie de sticla care protejeaza ecranul si panoul frontal al iPhone 7, insa separat veti vedea si o serie de huse sau carcase care vor fi compatibile cu noul smartphone, dar si cu actualele iPhone 6 si iPhone 6S, care arata exact la fel.

Singura diferenta intre panourile de protectie de sticla pentru iPhone 6 si iPhone 6S si cel pentru iPhone 7 este data de prezenta a doua gauri pentru senzorii de proximitate si lumina ambientala, ambii senzori fiind prezenti in terminalele vandute acum, dar cu siguranta vor fi prezenti si in cel viitor.

panou sticla iPhone 7

Daca producatorii importanti de accesorii pentru iPhone 7 incep sa investeasca in produse care sa fie vandute in lumea intreaga pentru viitorul dispozitiv, atunci este clar ca ei sunt convinsi ca acesta va fi intr-adevar design-ul final pe care terminalul il va avea.

Este perfect normal ca detalii de acest gen cu privire la un nou iPhone al Apple sa apara cu multe luni inainte ca dispozitivul sa fie oficial lansat pe piata, iar in general ele se dovedesc a fi 100% adevarate, asa ca nu sunt motive sa credem ca de aceasta data ele nu ar fi.

panou sticla iPhone 7 1

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta noua confirmare a faptului ca iPhone 7 nu va avea un design diferit fata de cel al iPhone 6 si iPhone 6S ?

panou sticla iPhone 7 2

panou sticla iPhone 7 3

panou sticla iPhone 7 4

panou sticla iPhone 7 5

panou sticla iPhone 7 6

panou sticla iPhone 7 7

panou sticla iPhone 7 8