Ce este WhatsApp Gold si de ce sunt pacaliti foarte multi oameni

Intr-o lume de 1 miliard de oameni, precum este cea a WhatsApp Messenger, era normal sa apara si diverse metode de a pacali utilizatorii, iar WhatsApp Gold este cea mai recenta tentativa a unor hackeri de a pacali cat mai multi oameni sa cheltuie bani pe nimic.

WhatsApp Gold este promovata ca fiind o versiune speciala, secreta chiar, a WhatsApp Messenger, aplicatia avand, conform celor care o promoveaza, functii ascunse precum apelarea video, optiunea de a sterge mesaje trimise chiar si din terminalele interlocutilor si alte cateva lucruri.

Problema cu WhatsApp Gold sta in faptul ca totul este nimic mai mult decat o teapa pe care unii utilizatori au crezut-o si au platit diverse sume de bani pentru a avea acces la aplicatia pe care doar vedetele o foloseau, dar care acum este vanduta si oamenilor obisnuiti.

Smecheria nu a tinut foarte mult si de curand a fost inchis website-ul prin care erau preluati banii hackerilor care pacaleau oamenii cu WhatsApp Gold, insa nu este exclus ca o alta versiune sa isi faca aparitia in urmatoarea perioada avand in vedere numarul mare de oameni creduli.

This version is used only by big celebrities. Now we can use it too. Hey Finally Secret WhatsApp golden version has been leaked.

Problema este ca separat de banii dati, utilizatorii pacaliti cu WhatsApp Gold instalau si aplicatii cu malware, deocamdata doar platforma Android fiind atacata de catre hackeri, insa nu este exclus ca pe viitor si platforma iOS sa aiba parte de ceva similar.

Acestea fiind spuse, daca va mai aduce vreo persoana in atentie aplicatia WhatsApp Gold, veti sti ca este doar o teapa.

WhatsApp Gold