iPhone 7S este principala problema a iPhone 7

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre compania Apple, insa putina lume este intr-adevar entuziasmata de putinele schimbari pe care terminalul urmeaza sa le aduca, iar acest lucru a fost vizibil pe mai toate mediile online in care au aparut informatii despre terminal.

Pentru a face lucrurile si mai grele pentru compania Apple, o varietate de zvonuri privind iPhone 7S au aparut pe internet, iar ele ne dau de inteles ca smartphone-ul ce va fi lansat in 2017 urmeaza sa aduca schimbarile pe care foarte multa lume le asteapta de ani de zile.

Adevarul este ca putine persoane ar fi dispuse sa treca cu vederea un iPhone 7S care are ecran OLED, care are Touch ID integrat in ecran si multe alte schimbari pe care pana in momentul de fata le-am vazut doar in concepte aparute in diverse medii online.

Avand in vedere ca iPhone 7S este atat de atractiv, analistii americani se intreaba oare cine va mai dori sa cumpere iPhone 7 anul acesta din moment ce iPhone 7S va aduce schimbarile reale demne de un upgrade, avand in vedere banii ceruti de Apple pentru un iPhone.

With rumors rampant about the iPhone 8, smartphone users looking to upgrade will have to decide whether to get a more traditional-looking iPhone 7 or hold out for the revamped iPhone 8. The core of our premise revolves around continued competition for subscribers as two-year contracts come up for renewal.

Desi exista posibilitatea ca multi utilizatori sa treaca cu vederea iPhone 7, altii nu o vor face doar din simplul fapt ca in anul 2016 vor ajunge la termen cu abonamentele de telefonie mobila contractate pentru a cumpara iPhone 6, asa ca e putin probabil sa mai astepte un an pentru un upgrade.

Desigur ca exista si nucleul dur de fani Apple care cumpara fiecare iteratie lansata de catre cei din Cupertino, insa cei de la marginea clientelei companiei americane ar putea decide sa spuna pas unui iPhone 7 pentru a se uita cu interes spre iPhone 7S.

Voi ce parere aveti ?

27 COMENTARII

  1. Mie îmi expira abonamentul pe 2 ani la fiecare apariție a unui model cu S,asa ca oricum 7S plus va fi următorul la mine.

  2. Dețin un iPhone 6 mi-aș dori să nu fie ultimul telefon de la Apple … Se mișcă mai rău ca un android. Cu iOS 9.3.2… Sunt extrem de dezamăgit … Nu înțeleg unde duc ultimele update-URI deoarece pe iPhone 6 nu e nici o schimbare !! Pentru cei cu iOS 9.3.1 Pe iPhone 6 nu instalați 9.3.2.. Deoarece e plin de laguri , buguri.. Ș.a.m.d

  3. Cum mama saraciei poti sa zici ” iPhone 7s este atat de atractiv..”? Cum..cum? ??
    Holly Molly.. Dar nah..7 este o uratenie..7s este splendoare..
    Pacat ca nu s-au lansat

  4. Am avut de la iphone 2g pana la iphone 6s plus si mi au placut insa deja e bataie de joc din partea lor..sistemul de operare incepe sa dea rateuri, nu mai aduc nimic nou si clar au ramas in urma cu vr(pe care l am achizitionat si este fun) si celelalte accesorii de la samsung(care da prea putin le folosesc). Fiecare au punctele forte insa pana acum nici un samsung nu m a convins sa raman la android insa cu s7 edge nu am avut nici o problema. Ecranul este net superior, androidul nu se mai blocheaza, aplicatiile nu mai dau crash. Tin sa dau dreptate zvonurilor care au aparut dupa moartea lui Steve Jobs..nu mai are nimeni taria lui de caracter si puterea de inovatie. El nu a dorit niciodata sa faca telefoane low buget si iata ca noua conducere a scos 5SE.. usor usor se duce de rapa compania. pana la urmatorul upgrade semnificativ si care sa merite cu adevarat am sa raman la samsung

  5. Ti se pare ca iPhone SE e de low budget? Ca mie nu … la cat costa, e doar un iphone cu un pret mai mic de lansare … parerea mea !!

  6. Eu in Suedia am o optiune la abonament care imi permite schimbarea terminalului anual, totul inclus fara sa platesc nimic in plus…

  7. Pai tu compari pe săracii aia de suedezi cu România? De aia poți lua iPhone gratuit.. Cat plătești pe luna abonamentul?

  8. 80 euro… bine nu compar , ca nu este nimic de comparat. Este adevarat, pentru cat platesc, pot incerca in fiecare an ceva nou…

  9. La 80 euro abonamentul, nu primesti nimic gratis. Cumperi in rate. Abonamentul de voce+date nelimitat e maxim 5 euro. Restul e rata la telefonul nou.

  10. Dincolo este alta lume fata de Romania , hai sa vorbim de retelele noastre care sunt la pamant dar ei ofera 4g numai in orase mari si nu peste tot care in anul 2015 ei trebuiau sa aibe acoperire de aproape 100/ in tara ,dar din pacate ei ne mint cu ne mint si cu iphonul care pretul de plecare este 700 de dolari nu euro deci ce sa mai zigem atunci.

  11. @Droid 🙂 nu am zis ca il primesc gratis. Plus ca in abonament am multe optiuni incluse comparat cu ce iti ofera un operator in RO. Anyway nu este o suma mica, dar pe aici cam astea sunt preturile…so nu am de ales!

  12. atata timp cat la fiecare update de OS strica cate ceva, bateria este in continuare average, camera foto depasita de multe alte telefoane, 16gb memorie interna la modelul de pornire la un pret exagerat, si acum portul audio 3.5″ istorie….nu o sa mai dau banii pe un iphone pana nu vad ceva in el care sa merite investitia.

  13. La abonamentul ala, oricine își schimba iPhone – ul anual în orice tara….dacă calculezi cat vine pe an… Aproximativ 1000 euro!

  14. Tocmai… În România te duce dublu dacă îți iei iPhone la abonament în fiecare an! Suntem prea săracii sa cumpărăm ieftin! Poate nu dublu, dar cu 50 % sigur te duce mai scump!

  15. 16gb memorie ar treb scoasa din producție de cei de la Apple… Dar cred ca apoi ar vinde mult mai puține model de 64 sau 128… E gândită treaba… Cu 32 nu cred ca ar mai cumpără lumea modele mai scumpe!