Apple TV 5 va putea controla intreaga ta casa

Obligata sa vina pe piata cu un competitor pentru Google Home sau Amazon Echo, compania Apple ar avea in dezvoltare un Apple TV 5 care ar fi capabil sa concureze cu cele doua produse gandite special pentru casele inteligente ale utilizatorilor.

Acum cateva zile v-am spus ca Apple pregateste un SDK pentru Siri si un competitor pentru cele doua produse ale Amazon si Google, iar acesta ar putea fi o noua versiune a Apple TV-ului pe care cei din Cupertino il vand in momentul de fata pe piata.

Conform unor informatii furnizate de catre surse apropiate Apple, viitorul Apple TV 5 ar urma sa aiba un microfon si unul sau mai multe difuzoare incorporate, un Siri mult mai inteligent si cu integrare mult mai complexa completand intregul pachet oferit de Apple.

Combinand totul si cu HomeKit, Apple le-ar putea permite utilizatorilor sa-si controleze intreaga casa, sau doar gadget-urile inteligente din ea, Apple TV 5 urmand a avea disponibile toate comenzile vocale necesare pentru a indeplini functiile cerute.

Apple is working on its answer to Amazon’s Echo, the voice-activated assistant packaged inside a speaker, but it may come in the form of a refreshed Apple TV, rather than a new hardware product. They want Apple TV to be just the hub of everything.

Separat de controlarea casei, Apple TV 5 ar putea oferi informatii detaliate despre vreme, ar putea reda muzica, ar putea procesa chiar si comenzi mult mai complexe, compania Apple dezvoltand in momentul de fata un sistem de inteligenta artificiala mult mai avansat.

In loc sa lanseze un produs complet separat, compania Apple ar intentiona sa transforme Apple TV in competitorul pentru produsele Amazon si Google, compania Apple dorind ca micul sau set top box sa fie un hub pentru a face aproape orice doreste utilizatorul.

Pentru noul produs cei de la Apple au luat in considerare multiple variante, insa cea de a imbunatati Apple TV s-a dovedit a fi cea mai logica si mai simpla, produsul avand deja o cota de piata mare in segmentul sau, dar si multe milioane de utilizatori.

Anul trecut au aparut zvonuri care sugerau faptul ca Apple TV 5 s-ar afla in proces de dezvoltare in cadrul Apple, insa e greu de crezut ca el ar putea fi lansat inaintea anului 2017.

1 COMENTARIU

  1. Mda….ce sa zic…..stai sa vin din dormitor pana in sufragerie ca sa controlez becul de la veioza din dormitor! Nu poti baga barem un adaptor usb cu nu stiu ce card de memorie sa vezi barem poze sau mai stiu eu ce probleme grave au……nici safari mi se pare ca nu are si ei vor sa scoata ultimul tip de tv box sau ce categorie or fi el :)))