WhatsApp Messenger si cele mai populare aplicatii de mesagerie text

WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, iar acest lucru este confirmat de un nou studiu publicat in cursul zilei de ieri pe internet, imaginea de mai jos relevand informatiile inregistrate in acest studiu.

Conform informatiilor inregistrate, WhatsApp Messenger este de departe cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe planeta, ea insumand mai bine de jumatate din cota de piata din acest segment, o realizare incredibila pentru o asemenea platforma.

WhatsApp Messenger are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar intr-o lume in care mai putin de 2 miliarde de persoane folosesc aplicatii de mesagerie text, astfel ca multe aplicatii de acest gen impart aceeasi utilizatori in fiecare luna si ii raporteaza ca fiind proprii.

La o distanta foarte mare in urma celor de la WhatsApp Messenger regasim Facebook Messenger, detinut tot de catre compania Facebook, pe pozitia a treia cu o cota de piata si mai mica fiind pozitionata aplicatia Viber, care ofera mai multe functii decat ambele.

De aici incolo avem aplicatii precum Line, WeChat sau Telegram, ele avand cote de piata atat de mici incat sunt aproape greu de distins in grafic, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru aplicatia BBM a celor de la Blackberry, iar in ciuda numarului mic de utilizatori, companiile au luptat foarte mult pentru a le obtine.

Acestea fiind spuse, WhatsApp Messenger este regina aplicatiilor de mesagerie text si putine lucruri se vor schimba in viitorul apropiat.

 

aplicatii mesagerie