Noua functie magica a Photoshop CC prezentata de Adobe

In cursul zilei de ieri compania Adobe a anuntat o noua functie extrem de interesanta pentru Photoshop CC, aceasta avand rolul de a permite editarea pozelor intr-un mod mult mai util, clipul video de mai jos prezentand cat se poate de clar schimbarea pregatita.

Mai exact, in noua versiune a Photoshop CC, compania Adobe va implementa o noua functie pentru taierea pozelor, astfel ca daca dorim sa intreptam continutul dintr-o poza, o noua functie numita Content-Aware va genera continut pe calculatoare pentru a completa spatii goale din poze.

In exemplele data de catre Adobe, poze inregistrate stramb pot fi indreptate prin alinierea liniei orizontului la 90 de grade si taierea anumitor zone ale unei poze, acestea fiind completate automat de continutul disparut folosind functia Content-Aware implementata acum.

Practic, acum cand veti fi nevoiti sa indreptati unele poze nu veti mai pierde continut din ele deoarece Photoshop CC va fi capabil sa completeze automat continutul disparut cu elemente grafice generate pe calculatorul, totul fiind facut ca prin magie.