Ceaiul Steve Jobs se vinde in Polonia

Plimbandu-te printre rafturile unui supermarket e putin probabil sa te astepti sa vezi fata lui Steve Jobs pe cutia vreunuia dintre produsele aflate acolo, insa daca locuiesti in Polonia, s-ar putea sa ai surpriza de a-l vedea pe fostul presedinte Apple intr-o imagine precum cea de mai jos.

O companie locala s-a gandit ca si-ar putea creste vanzarile daca pe ale salecutii de ceai ar pune fetele unora dintre cei mai mari oameni care au trait in aceasta lume, iar Steve Jobs si-a gasit un loc acolo, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Cutia care afiseaza fata lui Steve Jobs contine un ceai cu aroma de cirese si rom, o combinatie potrivita pentru caracterul lui Steve Jobs si modul in care co-fondatorul companiei Apple si-a trait viata, a schimbat-o pe a noastra si s-a purtat cu cei din jur.

Separat de Steve Jobs, pe alte cutii de ceai clientii vor vedea fetele unor vedete extrem de cunoscute precum: Marilyn Monroe, Mahatma Gandhi, John Lennon, Maica Theresa sau Albert Einstein, deci Steve Jobs se afla intr-o companie selecta din acest punct de vedere.

Daca acest produs ar fi fost vandut in SUA, existau sanse mari ca vaduva lui Steve Jobs sa ceara scoaterea sa de pe piata pentru a proteja imaginea iconicului presedinte Apple, insa e putin probabil ca ea sa se implice in Polonia.

Steve Jobs cutie ceai

ceai Mahatma Ghandi

ceai Salvador Dali