Octagon este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Octagon este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad promovata in App Store de catre compania Apple, ea oferindu-ne un gameplay in care vom avea posibilitatea de a dirija un octagon prin lumea virtuala creata de catre dezvoltatori.

Conform descrierii facute de catre dezvoltatori, Octagon este un joc de tip arcade in care trebuie sa fim foarte rapizi pentru a controla octagonul pus in fata noastra de catre dezvoltatori, o multitudine de miscari fiindu-ne puse la dispozitie pentru a depasi fiecare obstacol.

You are trapped inside the Octagon, a megaplex of hallways, platforms, and gaps—and the clock is running. Can you survive the mad race through this trippy 8-sided tunnel? Octagon is a minimal arcade game where you have to move fast or be left behind. As the floor moves beneath you, spin your world around to dodge speed bumps. Flip upside-down to avoid holes, surf on top of the Octagon—whatever you can do to survive the mad race through this trippy 8-sided tunnel.

Gameplay-ul dinamic al Octagon este completat de un fundal sonor de exceptie, un numar nelimitat de niveluri generate aleator si suport pentru iCloud astfel incat sa puteti sinroniza tot progresul vostru in joc pentru a nu pierde vreodata ceea ce ati realizat deja.

  • Classic, Endless and NEW Daily mode
  • Unlimited number of randomly generated levels
  • Dynamic procedural graphics with a minimalistic iOS7 look
  • Original soundtrack by Sqeepo
  • Universal App with iCloud syncing
  • Pure challenge with no in-app purchases or cheats

Octagon este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Octagon