De ce dispar notificarile din iPhone ?

Sunt sigur ca multi dintre voi au trecut prin problema despre care voi vorbi acum, iar asta deoarece ea a aparut acum cativa ani si cei de la Apple nu par sa aiba vreo dorinta de a o rezolva, altfel si-ar fi dat pana in prezent silinta de a o face.

Vorbesc despre notificarile care apar in ecranul de blocare, LockScreen, al iPhone si dispar din senin la o secunda dupa ce apar, sau mai rau, notificarile care nici macar nu sunt afisate, ci doar aprind ecranul terminalului fara a fi afisate si fara a genera vreun sunet.

Daca ati intampinat problemele acestea, ei bine va spun ca nu sunteti singuri si nu sunteti nebuni, iOS-ul avand carente serioase in dezvoltare, astfel ca de foarte multe ori se intampla ca utilizatorii sa nu poata vedea notificari primite in terminalele proprii.

Nimeni nu are o explicatie clara pentru problema, iar inginerii Apple par la fel de incapabili sa o rezolve precum sunt in a lansa o versiune a iOS care sa nu strice cate ceva pentru sute de mii sau milioane de oameni, incompetenta fiind cuvantul de ordine in cadrul Apple.

Problema cu disparitia notificarilor din iPhone sau iPad afecteaza o varietate de aplicatii, nu conteaza daca ele va trimit notificarile in mod constant sau ocazional, problema putand sa apara in orice moment, uneori notificarile fiind imposibil de gasit chiar si in Notifications Center, centru de notificari.

Situatia penibila pentru Apple este chiar mai rea decat daca am vorbi despre lag-ul sau erorile din Android, cei din Cupertino reusind sa-si aduca iOS-ul la un nivel la care Steve Jobs probabil ar fi concediat intreaga echipa de incompetenti care lanseaza pe piata software foarte prost.

Nu stiu de ce ar fi nevoie pentru ca Apple sa se trezeasca al realitate, insa incep sa cred ca lucrurile au devenit atat de relaxate in Cupertino incat ne putem astepta la probleme si mai mari in viitor.

19 COMENTARII

  1. La Facebook messenger am si eu problema cu notificarile. Doar prima notificare dispare. A diua ramane atat pe ecranul blocat cat si in notificatin center

  2. am impresia ca toate problemele din lume sunt la voi pe telefoane … eu am 6S si merg toate brici … 9.3.2 si toate alea

  3. Nu este zi in care sa nu apara cel putin un articol despre problemele iOS-ului. Voi nu v-ati saturat de atatea probleme? Din cauza acestor tip de probleme eu am renuntat la iPhone si sunt foarte multumit de alegerea facuta!

  4. de aproximativ 1 an jumatate, nu mai primesc nicio notificare de la facebook…au mers perfect pana când intr-o zi, stop!
    atunci aveam iphone 6, iar acum la 6s este la fel.
    a patit cineva ceva de genul? exista vreo solutie pt “defectul” asta cunoscut de cineva?
    mentionez ca le-am scris de vreo 2 ori si celor de la facebook support dar…nimic.

  5. Eu pe aplicația Facebook nu mai am notificări…adică acele numere pe bulina roșie…de câteva saptamâni…vreo 2-3…ii ok ca asta ma face sa nu mai intru atât de des pe Facebook…e super…dar eu cred ca ar trebui sa meargă… Am 6S Plus cu iOS 9.3.2… @zaone îmi poți da ceva detalii? Am verificat totul din setările iOS-ului si cele ale Facebook…dar totul e normal… Help?

  6. Mie mi-a aparut de ceva treaba asta, sa zic ca de vrei 2-3 sapt, cam de cand am instalat ultima versiune de soft. Foarte enervanta problema. Am verificat de atatea ori setarile de notificari, crezand ca de acolo este problema dar dupa m-am prins?. Sper sa se rezolve odata cu un alt update

  7. Notificari ca notificari, mie mi-au disparut din senin toate notitele, pe ios 7. Ghinionul meu este ca nu erau sincronizate nici cu cloud. Nu mai vorbesc de faptul ca aplicatia de mementouri nu mai functioneaza de nici o culoare, oricate metode am incercat sa o repar. Din cand in cand, telefonul nu mai vede contactele din agenda, de parca nici n-ar exista. Se pare ca la urmatorul telefon este back to windows pentru mine, desi viitorul telefoanelor cu aceasta platforma e cam pe duca…

  8. Eu am probleme cu semnalul si cu notificările la mesajele text cu ultimul iOS instalat !! Din ce in ce mai rău ! Android sau Windows !!!