Prima Pagina Cydia Cum rulezi vechiul mac OS pe iPhone sau iPad

Cum rulezi vechiul mac OS pe iPhone sau iPad

Daca sunteti unul dintre nostalgicii carora le place sa ruleze vechi versiuni ale sistemelor de operare pe calculatoare sau terminale mobile, ei bine am astazi pentru voi o aplicatie numita Mini vMac pe care il puteti folosi pentru a rula sistemele de operare ale Mac Plus, Mac II si Mac 128K.

Compatibil cu iOS 7 – iOS 9, Mini vMac este capabila sa va permita sa redati aceste sisteme de operare asa cum functionau ele in momentul in care compania Apple le-a lansat pentru Mac-urile enumerate anterior, ideea in sine fiind foarte interesanta.

Pentru ca sistemele de operare sa fie rulate, trebuie sa aveti ROM-ul si imaginea dischetei care era folosita atunci, aceste bucati de software putand fi descarcate din diverse zone ale internetului avand in vedere ca Apple nu mai este chiar atat de interesata sa le protejeze.

Compatible with iOS 7, 8 and 9. Open source emulator of 68k-based Macintosh computers. Can emulate a Mac Plus, Mac II and Mac 128K. Requires ROM and disk images to use, import them from Dropbox/iCloud Drive/etc or drop them in /var/mobile/Documents/Mini vMac.

Mini vMac este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Mini vMac

Mini vMac 1

Mini vMac 2

 • atb19

  Știe careva , daca pot debloca un iPhone 4s orange ro? Daca fac jb pot șterge jb cu impactor ?

 • Da si teoretic da.

 • atb19

  OK, eu m-a refer la deblocare cu jailbteak , nu cred ca e baseband bun pentru ultrasn0w…

 • atb19

  Si nu e nici telu meu😰

 • atb19

  Ha ha ha , are 7.1.1 pe el si imi apare actualizare la iOS 9.3.2 care e foarte mare ca volum: 1,2 kB. Wtf????