iOS 9.3.3 jailbreak a fost prezentat, are sanse de a fi lansat

In weekend a fost facuta o noua demonstratie a unui iOS 9.3.3 jailbreak de catre o echipa de hackeri din Grecia cunoscuta sub numele de GSMagic Team, clipul video publicat de catre ei parand a fi real, in baza a ceea ce ne este prezentat.

Cei de la GSMagic Team nu au vreo legatura cu hackerul care a prezentat demonstratia precedenta a unui iOS 9.3.3 jailbreak, astfel ca vorbim despre exploit-uri ce ar putea fi diferite, acest lucru fiind perfect posibil avand in vedere numeroasele probleme de securitate ale iOS.

Spre deosebire de hackerul care a prezentat dovada initiala, cei de la GSMagic Team ar fi dispusi sa lanseze solutia de iOS 9.3.3 jailbreak pentru utilizatori, insa desigur ca nimeni nu stie momentan cat de reala este aceasta promisiune si cate sanse de reusita are.

Desi cei de la GSMagic Team nu sunt cunoscuti celor din comunitatea iPhone, echipa este destul de veche si ar fi lansat alte programe de exploatare a altor tipuri de smartphone-uri, asa ca ramane de vazut in ce masura se vor implica ei pentru lansarea unei solutii de jailbreak.

Acestea fiind spuse, cu putina rabdare vom afla in viitorul nu foarte indepartat daca vom avea parte de o noua dezamagire, sau GSMagic Team ne va aduce intr-un final o solutie de iOS 9.3.3 jailbreak pe care extrem de multa lume o asteapta.

5 COMENTARII

  1. Ma cu ce dracu va deranjeaza o simpla postare. Daca aflai acelasi lucru din alta parte, veneai si tipai aici ca de ce nu se posteaza? Tampitii dracu..