Google rezolva una dintre cele mai enervante functii ale Chrome

Google modifica functia tastei backspace in Google Chrome pentru a-i linisti pe utilizatorii nemultumiti de actiunea rezultata dupa apasarea sa.

Google Chrome este unul dintre cele mai folosite browsere pentru navigare pe internet de pe calculatoare, dar si de pe terminale mobile, compania americana Google reusind sa dezvolte un program care sa atraga sute de milioane de oameni de pe planeta.

Versiunea pentru desktop a browserului Google are totusi o problema destul de mare care enerveaza foarte multi utilizatori, mai exact folosirea tastei backspace pentru a reveni la o pagina vizitata anterior, foarte multa lume plangandu-se de modul in care functioneaza apasarea sa.

Cei de la Google au inteles ca modul de functionare al tastei backspace genereaza mai probleme, in special pentru cei care completeaza informatii in formulare online sau alte website-uri, astfel ca vor modifica actiunea rezultata dupa apasarea butonului.

Cei de la Google nu vor mai implementa vreo alta actiune pentru tasta backspace a tastaturii, iar desigur ca unele persoane s-au plans de aceasta schimbare pe care compania americana ar intentiona sa o faca, insa numarul celor care doresc schimbarea este prea mare pentru a fi ignorat.

We’re definitely aware of the frustration that this causes users who have come to rely on the shortcu. However for users who *don’t* understand the behavior of the shortcut, which is the majority of users, the loss of data is also super frustrating and they are less equipped to understand or prevent their frustrations.