Google Photos a implinit 1 an, are realizari remarcabile

Google Photos a implinit 1 an de la lansarea oficiala si a procest miliarde de poze incarcate de la cei peste 200 de milioane de utilizatori.

Acum 2 zile Google Photos a implinit 1 an de la lansarea oficiala, iar cei de la Google au tinut sa marcheze momentul cu un articol in care sa vorbeasca despre cateva dintre realizarile serviciului lor de partajare de poze si clipuri video.

Google Photos a reusit sa adune 200 de milioane de utilizatori activi lunar la 1 an dupa lansarea oficiala, peste 24 de miliarde de selfie-uri fiind partajate prin intermediul serverelor sale, cifra fiind impresionanta, indiferent de serviciu.

13.7 petabytes de date au fost stocati in serverele Google de catre utilizatorii care folosesc serviciul si 2000 de miliarde de etichete au fost aplicate pe pozele incarcate in sistem, cei de la Google avand intr-adevar cu ce se lauda in ceea ce priveste Google Photos.

Google a incercat sa creeze un serviciu de stocare de poze care sa rivalizeze cu altele disponibile online si intr-o buna masura a reusit, desi foarte multa lume a criticat ceea ce ofera compania americana, chiar daca totul este disponibil gratuit pentru utilizatori.

A year ago, we introduced Google Photos with one mission: To be a home for all your photos and videos, organized and brought to life, so that you can share and save what matters.

Now 200 million of you are using Google Photos each month. We’ve delivered more than 1.6 billion animations, collages and movies, among other things. You’ve collectively freed up 13.7 petabytes of storage on your devices—it would take 424 years to swipe through that many photos! We’ve also applied 2 trillion labels, and 24 billion of those have been for … selfies.