ASUS ZenBook 3 este mai subtire, mai usor si mai rapid decat MacBook

ASUS ZenBook 3 a fost anuntat astazi, el fiind mai subtire, mai usor si mai rapid decat MacBook.

17

ASUS ZenBook 3 a fost prezentat in aceasta dimineata de catre compania ASUS in cadrul Computex, iar conform asiaticilor, noul lor ultrabook este mai usor, mai subtire si mai rapid decat MacBook 12 inch, cel mai subtire laptop pe care il vinde Apple in momentul de fata.

ASUS ZenBook 3 are doar 907 grame si o grosime de 11.9mm, cu 1mm mai putin decat modelul precedent, MacBook 12 inch avand 920 de grame si o grosime de 13.1mm, diferentele nefiind majore, dar ele exista si pun produsul ASUS in top in momentul de fata.

ASUS ZenBook 3 este mai usor multumita unui nou tip de aliaj de aluminiu folosit in avioane, acesta fiind cu 40% mai puternic decat aluminiul folosit in mod normal in ultrabook-uri, folosirea sa reducand cu 400 de grame greutatea noului model fata de cel anterior.

In ceea ce priveste hardware-ul, ASUS ZenBook 3 beneficiaza de un procesor Intel i7, 16 GB RAM, SSD PCIe de 1 TB, un ecran protejat de Gorilla Glass 4, un port USB-C ce permite incarcarea bateriei pana la 60% in 49 de minute si ofera 9 ore de autonomie, cel mai mic ventilator, de doar 3mm, pentru radire fiind implementat impreuna cu un cititor de amprente.

ASUS ZenBook 3

Pretul ASUS ZenBook 3 va fi de 999 de dolari cu un procesor i5, 4 GB RAM si un SSD de 256 GB, insa versiunile cu hardware superior pot ajunge pana la 1999 dolari, deci vorbim despre o strategie de preturi similara cu cea a Apple, disponibilitatea nefiind anuntata deocamdata.

ASUS ZenBook 3 1

ASUS ZenBook 3 2