Papa s-a intalnit pentru prima oara cu creatorii de continut pentru YouTube

Papa Francisc s-a intalnit cu 11 creatori de continut YouTube pentru a-si imbunatati imaginea in randul tinerilor.

Ceea ce acum cativa ani parea imposibil s-a realizat zielele trecute, Papa Francisc avand prima intalnire cu unii dintre cei mai cunoscuti creatori de continut pentru celebrul website de video sharing YouTube, iar in imaginea de mai jos il puteti vedea.

Cei de la Google au facut totul posibil multumita deschiderii Papei Francisc de a se intalni cu tinerii care au capacitatea de a influenta sute de milioane de persoane de pe planeta, acesta fiind prima Papa din istorie care isi arata afinitatea fata de mediul tehnologic.

In total, 11 youtuberi populari s-au intalnit cu Papa Francisc si au discutat despre diverse probleme ale lumii, acesta incercand sa-i convinga sa-i promoveze mesajul de pace si intelegere intre oameni, insa ramane de vazut in ce masura va ajunge el la cei care folosesc YouTube.

Acum cateva saptamani Papa Francisc explica de ce aplicatiile pentru smartphone nu ofera dragoste, iar acum il vedem implicat intr-o alta campanie menita sa-l faca popular in randul tinerilor, initiativele de acest gen aducandu-l mult mai aproape de cei care nu mai sunt atat de legati de Biserica.

That’s why today 11 international YouTube creators met with Pope Francis, who cares deeply about bringing young people together. This first-of-its-kind dialogue took place during the VI Scholas World Congress, which the Pope created to encourage peace through real encounters with youth from different backgrounds.

papa YouTube

2 COMENTARII

  1. A luat-o razna moșu’ ?
    P.S.: Nu stiu cum se face ca are o fata diabolica in anumite ipostaze Papa Francisc , ca si Ratzinger de altfel

  2. @cristi exact asta vr sa zic si eu. S-ar putea apuca mosu de videoclipuri rap cu Busta Rhymes si Nicki Minaj ca si ei influenteaza sute de milioane de “credinciosi” :))