Digi Mobil dubleaza traficul de internet mobil din abonamente

Digi Mobil dubleaza traficul de internet mobil pentru reteaua 3G si ofera internet NELIMITAT pentru toti cei care folosesc abonamentele sale mobile.

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile modificari ale volumului de trafic de date mobile in reteaua 3G, abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim Nelimitat, Avantaj 2 si Avantaj 3 fiind afectate de schimbarile care vor deveni active incepand cu 1 iunie.

Mai exact, abonamentul Optim Nelimitat va avea trafic de internet dublu de la 1 iunie, clientii beneficiind de  10 GB de trafic in loc de 5 GB. Pentru abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 si Avantaj 3 cresterea va fi de pana la 2 GB, un maxim de 5 GB de trafic de internet lunar fiind acum posibil.

Mai mult decat atat, toate pachetele de servicii din oferta Digi Mobil vor veni cu internet NELIMITAT inclus, astfel ca toti clientii vor putea beneficia de internet chiar daca au depasit traficul inclus in abonament, viteza scazand la 128 kbps ca efect.

Aceste schimbari se aplica doar pentru utilizarea internetului in reteaua 3G, traficul de internet mobil oferit in reteaua 4G ramanand neschimbat, astfel ca nimic nu se schimba pentru folosirea conexiunilor 4G in reteaua celor de la Digi Mobil.


Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile la abonamentele Optim si Avantaj

Incepand cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile in reteaua 3G, inclus in abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3, fara costuri suplimentare pentru clientii noi si existenti, persoane fizice si juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv si de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare crestere a volumului de trafic la viteza maxima, de la 5 GBytes/luna la 10 GBytes/luna. In acelasi timp, abonatii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 siAvantaj 3 vor beneficia de o crestere de pana la 2 GB, ajungand astfel la trafic lunar de date mobile inclus de pana la 5 GBytes.

In plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clientii putand naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GBytes in reteaua 3G si de pana la 30 GBytes la viteza maxima in reteaua 4G. In plus, Digi Mobil le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu plata in rate, fara dobanda.

Abonamentele sunt aliniate in totalitate nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media disponibil gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play.

digi mobil trafic internet mobil

26 COMENTARII

  1. Super!! Si eu inca am un amărât de cangur 16 (orange,15euro/luna) cu 1gb de net. Abia astept sa termin odată contractul..

  2. La banii astia ai putea beneficia de vreo 3 giga la orange … 2000 minute nationale si internationale.. Ceva mesaje nationale si orange nelimitat. Vezi configurator abonament orange. Prelungesti cu 1 luna si ti-l faci cum vrei

  3. Si merge din ce in ce mai bine reteaua, zone in care eram pe roaming acum sunt pe digi.mobil 3G, cu 12mbps download si 4 mbps upload. Cu 4 eur tva inclus sa ai nelimitat convorbiri, 10gb pe 3g, 30gb pe 4g, ce poti sa vrei mai mult

  4. La banii aia am nelimitat voce si sms national, 600 de m international, net 8gb, si nu stiu cate mii de unitati gratuit in roaming

  5. Trebuie sa se înceteze cu acest 128kbps. Nu mai suntem in 2002 pe vremea cand serviciile de tip dial-up ISDN la 128kbps erau in floare. In ziua de azi necesitățile se trafic sunt monumental mai mari. Mai bine taie naibii accesul si știi o treaba. La viteza aia si-așa e ca si cum nu ai acces la net.

  6. Cred ca glumiti…la 40 de Gb in total, 3g si 4 g, la pretul de 5 euro, va mai ganditi ce faceti dupa ce ii consumati??? Pe bune:)) nu cred ca dormiti facand streaming pe youtube sau facebook!

  7. La 17 euro, poti avea 12 gb, plus restul normal, nelimitat in rețea si naționale, minute internaționale, verifica pe orange la abonamente fara internet si suna la cei care configurează, poti avea surprize placute

  8. Sunt multe stelute pe acolo. Plus ca mesaje/minute nelimitate in Digi..nu avem nevoie. E buna cartela daca ai un al doilea telefon, sa folosesti doar pentru internet.

  9. Eu am la 3 euro (avand toate serviciile lor) si momentan am 10gb 4g care merge f ok in buc si 5gb 3g nelimitat orice retea si ceva pe afara nu stiu ca nu ma interesat. Nu cred ca gasesti oferta asemanatoare la alte retele, bravo digi 🙂

  10. Nu cred ca are rost sa comparam Vodafone sau Orange cu Digi… Daca vrei calitate platesti( nu iti cade semnalul cand ti-e lumea mai draga) in schimb la Vodafone si Orange este o foarte mare ,,raspundere” la call center, nu astepti mai mult de 2 minute se te preia un operator( cel putin eu nu am asteptat niciodata). Asta e dovada de profesionalism.. E bun si Digi in orasele mari, numai ca ceilalti doi operatori au ,,ani grei” in spate, in aceasta industrie.

  11. Digi poate asa in vreo 10 ani dupa ce isi cumpara ei vreo 5000 de antene vor face treaba . Altfel nu .daca esti mereu prin oras da,se merita, altfel praf

  12. Stati voi gainilor la OTV cu 10-15€ ingrasat i cat lupratorii de sumo , daca ca dau banii afara.
    Ce realizare cu call centerul si asteptatul maxim 2 minute???

  13. E am optim nelimitat cu aia 30 GB 4G si 10 3G…am toate serviciile de la ei…1000 Mbps…etc. Tot. Deci un abonament de telefon cu 3,33€ si sa ai atâta net si etc…e chiar domnie…Belgravsitan curat. ???

  14. Care zice de orange ca are calitate la semnal , sta prin orașe , eu cu asta mă ocup , merg la firme care sunt pe orange si nu au semnal in firma , clădire normala. E destul de praf orange !

  15. Si toți angajații firmei stau cu telefoanele nefuncționale fara semnal ca prostii? Le-ai măsurat tu semnalul la fiecare angajat in parte? Am auzit ca si cu call center-ul de la Orange e greu sa intri in legătura ca nu au semnal,clădire normală,sunt praf într-adevăr!

  16. Hai ca am parcurs de cateva ori de la este la vest Romania si nu am avut probleme majore cu semnalul Digi, unde nu aveam semnat cu Digi de obicei nici Vodafone nu avea.
    Am prieteni in Orange si tot timpul cand mergem undeva cauta sa se conecteze la wifi, eu nu am treaba, telefonul este in permanenta conectat la datele mobile si nu verific niciodata traficul, boerie ce mai.

  17. Digi ofera mult pe bani putini!
    Dupa 2 ani de utilizare, chiar va pot spune ca merita!!! Si-au mai imbunatatit reteaua in ultimul timp.

  18. mie imi merge super net 4g, telefonia super beton,plateste tu aproape aceeasi calitate(doar la net ma refer).La cat platesti tu o luna eu platesc abonamentul pe 5 luni. Deci: eu sunt “fraierul” si tu “inteligentul”???,dle MM.