Digi Mobil dubleaza traficul de internet mobil din abonamente

Digi Mobil dubleaza traficul de internet mobil pentru reteaua 3G si ofera internet NELIMITAT pentru toti cei care folosesc abonamentele sale mobile.

26

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile modificari ale volumului de trafic de date mobile in reteaua 3G, abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim Nelimitat, Avantaj 2 si Avantaj 3 fiind afectate de schimbarile care vor deveni active incepand cu 1 iunie.

Mai exact, abonamentul Optim Nelimitat va avea trafic de internet dublu de la 1 iunie, clientii beneficiind de  10 GB de trafic in loc de 5 GB. Pentru abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 si Avantaj 3 cresterea va fi de pana la 2 GB, un maxim de 5 GB de trafic de internet lunar fiind acum posibil.

Mai mult decat atat, toate pachetele de servicii din oferta Digi Mobil vor veni cu internet NELIMITAT inclus, astfel ca toti clientii vor putea beneficia de internet chiar daca au depasit traficul inclus in abonament, viteza scazand la 128 kbps ca efect.

Aceste schimbari se aplica doar pentru utilizarea internetului in reteaua 3G, traficul de internet mobil oferit in reteaua 4G ramanand neschimbat, astfel ca nimic nu se schimba pentru folosirea conexiunilor 4G in reteaua celor de la Digi Mobil.


Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile la abonamentele Optim si Avantaj

Incepand cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile in reteaua 3G, inclus in abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3, fara costuri suplimentare pentru clientii noi si existenti, persoane fizice si juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv si de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare crestere a volumului de trafic la viteza maxima, de la 5 GBytes/luna la 10 GBytes/luna. In acelasi timp, abonatii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 siAvantaj 3 vor beneficia de o crestere de pana la 2 GB, ajungand astfel la trafic lunar de date mobile inclus de pana la 5 GBytes.

In plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clientii putand naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GBytes in reteaua 3G si de pana la 30 GBytes la viteza maxima in reteaua 4G. In plus, Digi Mobil le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu plata in rate, fara dobanda.

Abonamentele sunt aliniate in totalitate nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media disponibil gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play.

digi mobil trafic internet mobil