Prima Pagina Microsoft Asa arata Surface Phone, prima imagine dezvaluie viitorul smartphone Microsoft

Asa arata Surface Phone, prima imagine dezvaluie viitorul smartphone Microsoft

Prima imagine cu Microsoft Surface Phone a aparut astazi si ne dezvaluie viziunea americanilor cu privire la noua linie de smartphone-uri.

Microsoft Surface Phone a aparut astazi intr-o prima imagine, viitorul smartphone al companiei din Redmond urmand a mentine activa linia de terminale care ruleaza sistemul de operare Windows, asta in ciuda concedierilor anuntate saptamana trecuta pentru divizia mobila.

Aceasta prima imagine cu Surface Phone ne arata ca linia Lumia a Microsoft va fi data uitarii de un terminal care are un design destul de interesant, dar care nu face uitata functionalitatea tabletelor Surface, ce s-au dovedit a fi mai mult decat populare in lumea intreaga.

Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, aceste noi smartphone-uri Surface Phone urmeaza sa aiba chip-uri Qualcomm 830, cantitati mari de RAM pentru performante ridicate, insa preturile de vanzare vor fi mult mai mari decat se asteapta multi.

Asa cum se specula inca de la sfarsitul anului trecut, Surface Phone urmeaza sa aiba o husa speciala care contine o tastatura si permite folosirea terminalului aproximativ la fel precum o tableta, simetria in intreaga serie Surface fiind extrem de importanta pentru Microsoft.

Microsoft Surface Phone

Surface Phone urmeaza sa aiba deasemenea un port USB-C pentru incarcare si transfer de date, un port audio de 3.5mm si o camera folosita in modele anterioare ale smartphone-urilor Microsoft, impreuna cu un flash LED dual apreciat de multi.

Desi sursa acestor informatii s-a dovedit a fi exacta in trecut cu imagini ale unor altor smartphone-uri ce nu fusesera lansate in acel moment, exista sanse mari ca imaginea sa fie 100% reala, iar daca ar fi asa, cred ca multa lume ar aprecia design-ul terminalului.

 • superdry

  Nu inteleg de ce Microsoft Lumia nu putea face ce va face Surface Phone ?
  La ce era nevoie de un nou sub-brand ?

 • Jenică Boierică

  Au ce au cu tastatura fizică

 • Ca sa lege produsele Surface intre ele si sa le vanda la companii mai usor. Simplifica si marketing-ul pentru ele.

 • Srb Srb

  zicea si viorel mai demult ca e cam ciudat sa ai tastatura la un telefon….am impresia ca usor usor telefoanele se transforma in tablete, tabletele in laptopuri si smartwatchurile in telefoane

 • superdry

  Microsoft nu a invatat ca nu au ce cauta pe segmentul de smartphones ? Pana acum au fost doar in paguba , avand un imens brand ca atú : Nokia . De ce lucrurile s-ar schimba si clientii ar da năvală ?

 • icetkk

  Nokia N97 (8 ani mai târziu)