Rufus Cuff – phablet-ul smartwatch-urilor

Rufus Cuff poate fi considerat phablet-ul smartwatch-urilor deoarece vorbim despre un gadget care are un ecran de 3.2 inch si a fost gandit pentru a fi purtat la mana de catre utilizatori, exact asa cum s-ar intampla cu un smartwatch obisnuit disponibil pe piata.

Dupa cum puteti vedea din imagini, vorbim despre un smartwatch Android care are un ecran aproape la fel de mare precum cel al unui iPhone obisnuit, CEO-ul companiei care l-a creat spunand ca in cativa ani el ar putea inlocui iPhone-ul folosit in viata de zi cu zi.

Rufus Cuff a generat aproximativ 800.000 de dolari in baza precomenzilor facute pana acum, deci vorbim despre multe unitati care vor ajunge la consumatori, asta in ciuda faptului ca dispozitivul nu este 100% potrivit pentru a fi purtat la mana de catre vreo persoana.

Ecranul de 3.2 inch are o rezolutie de 400 x 240 pixeli, similara cu cea a Apple Watch, care are un ecran mai mic de 2 inch, insa nici camera frontala nu este chiar atat de grozava cu a sa rezolutie de 640 x 480 pixeli, pozele inregistrate de catre ea avand calitate foarte slaba.

Rufus Cuff nu este cel mai avansat smartwatch din punct de vedere tehnologic, insa este cel mai mare prezentat pana in momentul de fata, iar creatorii sai sunt convinsi ca vor exista suficient de multe persoane dispuse sa cumpere produsul dupa ce va fi lansat oficial.

https://vimeo.com/132893263