Iata primul adaptor Lightning pentru iPhone 7 si castile audio de 3.5mm

iPhone 7 va fi lansat fara port audio de 3.5mm de catre compania Apple, el urmand a fi inlocuit de un port Lightning care va permite conectarea castilor, insa care nu va permite incarcarea terminalelor in timpul folosirii, asa ca utilizatorii vor fi obligati sa aleaga ce doresc sa faca.

Avand in vedere ca o schimbare atat de mare este pregatita pentru iPhone 7, in China au inceput sa apara si primele adaptoare care permit conectarea la iPhone 7 a castilor actuale care au jack audio de 3.5mm, iar imaginile de mai jos sunt cat se poate de clare.

O companie numita Tama a creat aceste adaptoare, doua dintre ele permitand ascultarea muzicii chiar si in timp ce iPhone 7 se incarca, un port microUSB facilitand transferul de energie spre terminal in timp ce ascultam muzica sau urmarim orice fel de continut multimedia.

Adaptoarele au dimensiuni mari si desigur ca nu sunt certificate de catre Apple, insa ele ne arata cum ar trebui sa ne chinuim din aceasta toamna daca vom dori sa ascultam muzica la casti normale in timp ce folosim un iPhone 7 care va avea doar port Lightning la baza carcasei.

adaptor lightning casti iPhone 7

Desi este foarte probabil ca Apple sa livreze casti EarPods Lightning impreuna cu iPhone 7 in momentul lansarii, exista multe persoane care au cheltuit sume mari de bani pentru casti premium, iar ele nu vor fi dispuse sa renunte asa usor la produse.

Pentru aceste persoane exista alternativa adaptoarelor, chiar daca ele nu vor fi chiar atat de usor de utilizat impreuna cu un iPhone 7, mai ales atunci cand calatorim, sau cand scoatem iPhone-ul din buzunar in timp ce ne plimbam sau ne aflam intr-un mijloc de transport in comun.

adaptor lightning casti iPhone 7 1

Fie ca ne place sau nu, asta a pregatit Apple pentru iPhone 7 si daca veti dori sa cumparati terminalul, dar nu sunteti dispusi sa renuntati la castile voastre scumpe, atunci ar fi bine sa va obisnuiti cu adaptoarele de acest gen.

adaptor lightning casti iPhone 7 2