Cum afli ce capacitate mai are bateria iPhone si cate cicluri de incarcare are

Daca aveti un iPhone sau o tableta iPad de ceva vreme, atunci probabil doriti sa stiti in ce stare se regaseste bateria terminalului vostru, iar in App Store exista multe aplicatii care va pot oferi informatii in legatura cu aceasta componenta a terminalelor noastre.

Astazi va vorbesc despre o aplicatie numita Battery Percentage, ea analizand bateria terminalelor noastre si oferind, teoretic, informatii valide privind starea de sanatate a ei, temperatura de functionare, dar si ciclurile complete de incarcare – descarcare facute.

Puteti vedea in imaginea de mai jos informatiile privind bateria terminalului meu iPhone 6S Plus, ea fiind capabila sa mai stocheze 94% din energia pe care o putea stoca atunci cand a fost facuta, 81 de cicluri de incarcare/descarcare fiind inregistrate pana acum.

Avand in vedere ca vorbim despre 8 luni si jumatate de utilizare, situatia este destul de buna, iar desigur ca in cazul vostru informatiile ar putea fi diferite, mai ales cele care privesc ciclurile de incarcare – descarcare pentru baterie.

Un ciclu de incarcare – descarcare inseamna o descarcare completa a bateriei si incarcarea ei completa, deci nu va speriati daca nu aveti multe de acest gen, dar obisnuiti sa va incarcati terminalele constant, insa nici daca aveti multe dupa mai putin de 1 an.

Dupa instalare aplicatia va afisa automat informatiile, insa nu ii oferiti acces la pozele voastre daca va cere acest lucru deoarece nu are nevoie de el.

Aplicatia Battery Percentage poate fi descarcata gratuit din App Store urmand acest link.

info baterie iphone