Prima Pagina Samsung Faci update la Android, Samsung iti da o reducere la pizza

Faci update la Android, Samsung iti da o reducere la pizza

Samsung ofera un cupon de reducere pentru o pizza de la Domino's Pizza tuturor celor care instaleaza actualizarile pentru Android.

Compania Samsung a initiat, probabil, cea mai tare campanie menita sa-i convinga pe posesorii de smartphone-uri sa instaleze actualizarile disponibile pentru sistemul de operare Android, coreenii oferind cupoane de reducere pentru Domino’s Pizza.

Da, ati citit bine, Samsung le ofera utilizatorilor din India un cupon de reducere pentru Domino’s Pizza daca instaleaza cea mai recenta versiune a Android in propriile smartphone-uri, aceasta fiind prima oara cand o asemenea promotie este derulata.

Ideea celor de la Samsung este de a convinge cat mai multa lume sa instaleze cele mai recente actualizari pentru sistemul de operare Android, iar cu pizza poti convinge foarte multa lume sa faca aproape orice, ideea in sine fiind de apreciat, fara discutie.

Pana in acest moment, Samsung este primul producator de smartphone-uri care ofera cupoane de reducere la mancare celor care actualizeaza sistemul de operare Android, insa cred ca ideea ar trebui imprumutata si de catre alte companii.

Voi ce parere aveti despre initiativa celor de la Samsung ?

Samsung pizza actualizare Android

 • Jenică Boierică

  Mulțumim Țamțung!
  Ne-ai scos din foame!

 • Svdaa

  La palat nu se mănâncă pizza, toată lumea o arde cu jambon sa nu cumva sa le reapara gatul cum e și cazul tău boierica (adevărat).

 • Eu.G

  Tie iti oferă discount la un Kurtos Kalacs.

 • Srb Srb

  my god….pana acuma din ce stiu samsung oferea doar produse,eletronice etc..acuma ofera si mancare

 • De ce nu mi-ai zis măi Jenica Țiganu că îți este foame, îți trimiteam niște căpșuni din Spania dacă știam. Să mai schimbi și tu salamul ăla cu pâine.

 • rundown

  La prima vedere am inteles : reducere la piz*a :))