YouTube va implementa noi filtre pentru editare video in aplicatia mobila

YouTube va oferi in aplicatia mobila noi metode de cautare pentru clipuri video, dar si noi filtre pentru editarea acestora.

YouTube pregateste noi surprize pentru utilizatorii care folosesc aplicatia YouTube pe smartphone sau tableta, compania americana urmand a introduce noi metode de a cauta clipuri video si de a le sorta in baza numarului de voturi, a vizualizarilor sau a relevantei.

Mai mult decat atat, YouTube intentioneaza sa le ofere utilizatorilor aplicatiei sale mobile noi motive pentru a publica clipuri video in cadrul retelei de video sharing, astfel ca noi filtre urmeaza sa ne fie puse la dispozitie in perioada urmatoare pe smartphone-uri si tablete.

Deocamdata noile optiuni de cautare sunt implementate in versiunea 11.20.54 a aplicatiei YouTube pentru Android, insa filtrele video nu sunt vizibile momentan in vreo versiune a aplicatiei companiei americane, dar ele isi vor face cu siguranta aparitia in viitorul apropiat.

Jumatate dintre vizualizarile de clipuri video in cadrul YouTube sunt facute folosind terminale mobile, astfel ca e normal ca aplicatia pentru iOS si Android sa fie imbunatatita pentru a putea cauta mai usor clipurile vide disponibile in cadrul retelei.

  • string name=”by_rating_search”>Rating
  • string name=”by_relevance_search”>Relevance
  • string name=”by_view_count_search”>View count

Mai sus puteti vedea liniile de cod care indica existenta noului sistem de cautare pentru clipurile video, iar in viitorul apropiat vom vedea probabil si informatii mai clare cu privire la filtrele pe care aplicatia urmeaza sa ne permita sa le aplicam peste clipurile video.