Care smartphone se incarca cel mai repede ?

Daca va aflati acum in cautarea unui nou telefon mobil si v-ati intrebat care smartphone se incarca cel mai repede, ei bine poate ca imaginea de mai jos va va satisface curiozitatea si poate va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru banii pe care ii aveti.

Conform unui website care a testat fiecare terminal in parte, LG V10 este smartphone-ul care se incarca cel mai repede, el fiind urmat de catre LG G5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S7, diferentele dintre ele nefiind colosale, exceptie facand ultimul.

LG V10 se incarca de la 0% la 100% in doar 65 de minute, LG G5 avand nevoie de 75 de minute, Samsung Galaxy S6 de 78 de minute, Galaxy Note 5 de 81 de minute, in timp ce Galaxy S7 are nevoie de 88 de minute, cu 23 de minute mai mult decat LG V10.

Toate aceste smartphone-uri beneficiaza de incarcare rapida, tehnologia fiind proprietara a Qualcomm, ale caror chip-uri sunt deasemenea utilizate in terminale, iar rapiditatea cu care este incarcata bateria este remarcabila si demna de toate laudele.

Daca ne uitam la terminalele iPhone, ei bine iPhone 6S se incarca cel mai repede dintre toate cele testate, el avand nevoie de 150 de minute, fratele sau mai mare, iPhone 6S Plus avand nevoie de 165 de minute, desi are o baterie cu peste 1000 mAh mai mare.

Compania Apple lucreaza la un sistem de incarcare rapida pentru iPhone, insa deocamdata nu se stie cand ar urma el sa fie implementat intr-un terminal comercializat pe pietele globale, asa ca ramane doar sa vedem si sa speram ca Apple ne va oferi ceva similar.

smartphone incarcare rapida