Apple Campus 2 incepe sa prinda forma in noi imagini inregistrate din aer

Un nou clip video 4K inregistrat dintr-o drona ne arata cum a evoluat pana in acest punct proesul de constructie al Apple Campus 2, noul sediu al celor de la Apple urmand a fi deschis la inceputul anului viitor in Cupertino, daca planurile se vor desfasura ca si pana acum.

Dupa cum veti vedea si in imagini, aproape intregul acoperis al cladirii principale are panouri solare montate pentru a oferi energia necesara functionarii sale, companiile de constructii fiind aproape de a finaliza inclusiv parcarea care va gazdui 11.000 de masini ale angajatilor.

Separat, cladirea in care vor avea loc viitoarele conferinte ale Apple este aproape construita si are amenajata inclusiv o zona verde care nu aparea in planurile initiale, o serie de cladiri noi fiind deasemenea prezente in locatie, desi nu sunt indicate in planurile initiale de constructie.

Apple a estimat ca investitia initiala in costruirea Apple Campus 2 se va ridica la aproximativ 3 miliarde de dolari, insa exista sansa ca suma sa in final ceva mai mare decat au estimat cei din Cupertino, ei avand dorinte extravagante pentru mobilierul folosit in interior si nu numai.