Facebook Messenger are noi caractere emoji

Facebook Messenger va avea 1500 de caractere emoji noi incepand de maine, cu imagiin noi, unele controversate.

Facebook a lansat in aceasta seara o serie de caractere emoji noi pentru Messenger, compania americana recreand toate caracterele emoji vechi si standardizandu-le astfel incat sa arate la fel pe toate platformele mobile care ii folosesc serviciul.

Incepand de maine, peste 1500 de caractere emoji noi vor fi disponibile pentru utilizatori, astfel ca Facebook Messenger nu va mai afisa iconite goale in locul caracterlor emoji, toate platformele urmand a afisa exact acelasi lucru atunci cand utilizatorii se folosesc de emoji.

Mai mult decat atat, Facebook a implementat si o serie mai diversificata de caractere emoji, astfel ca utilizatorii au acum diverse tonuri pentru piele, noi gesturi ale mainilor si imagini cu cupluri de acelasi sex, deci exista cate putin pentru fiecare in acest update.

Noile caractere emoji implementate de catre Facebook erau oferite segmentat de catre diverse platforme mobile, compania adunandu-le pe toate si recreandu-le astfel incat sa arate exact la fel pe toate platformele pe care sunt partajate de catre utilizatori, inclusiv in interfata web.

facebook messenger emoji

Pentru a multumi si publicul feminim, cei de la Facebook au inclus mai multe caractere emoji care reprezinta femei imbracate in tinute profesionale, sau femei care fac diverse activitati sportive, deci vorbim despre o schimbare importanta oferita pentru toata lumea.

Noile caractere emoji urmeaza sa fie disponibile incepand de maine pentru toata lumea, asa ca mai aveti de asteptat putin pana cand va veti putea folosi de ele.

facebook messenger emoji 1