iPhone 7 va fi disponibil in versiuni cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare va fi disponibil din toamna multumita unei schimbari majore a strategiei Apple.

Primele detalii privind noile optiuni de stocare pentru iPhone 7 au fost dezvaluite in cursul acestei zile, compania Apple intentionand sa schimbe intr-o foarte mare masura oferta pentru utilizatorii din lumea intreaga, lucru care ii este cerut de mai bine de 1 an de zile.

V-am spus acum cateva ore ca iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare va fi disponibil incepand din toamna, insa sursa acestei informatii sustine ca Apple va renunta complet la versiunile de 16 GB si 64 GB spatiu de stocare in ideea de a le oferi utilizatorilor mai multe beneficii la bani mai putini.

Practic incepand cu iPhone 7 compania Apple va dubla spatiul de stocare disponibil pentru utilizatori, ea urmand a creste de la 16 GB la 32 GB versiunea de baza, de la 64 GB la 128 GB cea intermediara, cea de top urmand a creste de la 128 GB la 256 GB.

Teoretic nu ar trebui sa existe si o crestere pentru preturile practicate de catre Apple pentru iPhone 7, mai ales ca ea plateste cu doar maxim 10 dolari mai mult pentru chip-urile de 64 GB fata de cele de 32 GB, asta in conditiile in care utilizatorilor le cere 100 de dolari sau euro.

Apple is likely to make changes to the storage options for iPhone 7. The 64GB version, which has been the most popular option in previous generations, may be discontinued and replaced by the 128GB version, though this decision has yet to be finalized. On the other hand, Apple is certain to raise the maximum storage option to 256GB so that iPhone 7 will have the highest NAND Flash density of the entire series.

Sursa informatiei sustine ca decizia finala privind aceasta schimbare majora pentru iPhone 7 privind spatiul de stocare nu a fost luata, insa e putin probabil ca ea sa fie diferita, mai ales ca foarte multa lume o cere de foarte mult timp si Apple a fost aspru criticata pentru lipsa sa pana in prezent.

Acestea fiind spuse, incepand cu iPhone 7 vom avea in sfarsit spatiu pentru pozele si filmele inregistrate folosindu-ne iDevice-urile, dar si pentru aplicatiile tot mai mari care sunt distribuite prin intermediul App Store.