Somnul mortii – problema care afecteaza Surface Book

Surface Book este un laptop cu ecran detasabil lansat in cursul anului trecut de catre compania Microsoft, iar desi produsul este scump, foarte multi utilizatori se plang de o problema numita Sleep of Death, Somnul Mortii, pe care cei de la Microsoft refuza sa o rezolve.

Presedintele unei companii de marketing din SUA a vorbit despre problema care afecteaza Surface Book, el afirmand ca a platit 4000 de dolari pe un laptop al Microsoft, insa este afectat de problema, iar compania refuza sa ofere vreo rezolvare sau sa-i schimbe produsul.

Somnul Mortii, sau Sleep of Death, se manifesta atunci cand un Surface Book este plasat in Sleep Mode, laptop-ul refuzand sa se mai trezeasca, in schimb fortand utilizatorul sa faca o resetare si sa piarda toate datele pe care nu le avea salvate in respectivul moment.

Problema este intalnita destul de des in sistemul de operare Windows, asa ca era usor de crezut ca ea va exista si in Surface Book, foarte multi utilizatori reclamand problema la Microsoft fara ca americanii sa ofere vreo rezolvare sau sa schimbe unitatile cu probleme.

Whenever the system goes to sleep for a few hours or more, chances are it’s not going to wake up. These long sleep periods, such as overnight, usually result in system crashes. The start of my work day, almost every day, involves bringing my Surface Book back from an unplanned full shutdown.

Problema este des intalnita si la vechiel modele ale tabletelor SUrface, sau chiar la alte laptop-uri sau calculatoare vandute de catre diversi producatori, deci vorbim despre o problema a sistemului de operare pe care Microsoft o cunoaste fara indoiala, dar pare incapabila sa o rezolve.

Partea comica este ca iPad Pro are o problema similara, iar compania Apple nu prea pare capabila sa o rezolve de cateva saptamani, iar asa vedeti ca nu doar Apple are produse foarte scumpe care sufera de probleme pe care nimeni nu le astepta.

5 COMENTARII