Prima Pagina Windows 10 Cum a crescut Windows 10 vanzarile de Mac-uri

Cum a crescut Windows 10 vanzarile de Mac-uri

Windows 10 a fost lansat de catre Microsoft cu destul timp in urma, insa pentru a face sistemul de operare popular, compania americana a aplicat unele tactici care au suparat unii utilizatori, rezultatul final fiind unul benefic, in principal, pentru compania Apple.

Mai exact, Windows 10 a descarcat fisiere de mari dimensiuni fara ca utilizatorii sa stie, a afisat mesaje care le cereau acestora sa isntaleze Windows 10 pe vechile versiuni ale Windows si a generat o experienta proasta pe care unii o ironizeaza acum.

Cei de la JoyOfTech au creat caricatura de mai jos in care Apple ii multumeste companiei Microsoft pentru modul in care a actionat cu Windows 10 si a contribuit la cresterea vanzarilor de Mac-uri.

crestere vanzari Mac

 • Damian

  nu e departe de adevar :))

 • terrymada

  Sta in bara optiunea de upgrade la windows 10 de cateva luni bune:)

 • Androbin

  Eu a doua zi de la lansarea windows 10 , am cumparat un mac 5K.

 • sorin

  Tare – vanzarile de mac-uri cresc in continuu dar nu se vad aproape de loc . Acapareaza cam 0.1% pe an din cota celorlalti si au ajuns la uriasa cifra de vreo 7.4% .
  Sa fim seriosi ! Mac + OSX sunt ceva nesemnificativ in lume .

 • terrymada

  KB3035583 este actualizarea care aduce iconita cu upgrade la w10. Ca sa scapati de notificari trebuie sa o dezinstalati si apoi sa o eliminati si din lista de updates.

 • Eu.G

  Macbook si OSX nu e pentru orice agricultor din Ilfov

 • lucian .130

  Parca Apple nu forțează update-urile din ios. Acum am șters 1gb ca am o notificare la setări ca am un update de soft. Cred ca peste câteva zile apare iar și o șterg iar. Nu mao arătați cu degetul dacă toți sunteți la fel.