Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus are nevoie de minim 32 GB pentru stocare

iPhone 7 Plus are nevoie de minim 32 GB pentru stocare

Zilele trecute un zvon aparut pe internet ne spunea ca iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare minim va fi lansat anul acesta de catre compania Apple, cei din Cupertino intelegand intr-un final ca lumea are nevoie de mai mult spatiu de stocare.

Pana in prezent Apple s-a incapatanat sa vanda terminale iPhone cu doar 16 GB spatiu de stocare, insa schimbarea de strategie ar putea avea la baza o obligativitate de a oferi mai mult spatiu de stocare standard prin prisma functiilor oferite pentru utilizatori.

iPhone 7 urmeaza sa aiba o camera principala mai buna, probabil cu un senzor de imagine mai mare, iar iPhone 7 Plus are camera duala, ambele situatii impunand ca pozele si clipurile video sa aiba dimensiuni mult mai mari decat cele inregistrate in momentul de fata.

Implementarea functiei de inregistrare video 4K in iPhone 6S a lasat multi utilizatori descumpaniti din cauza faptului ca spatiul de stocare din terminale nu era suficient de mare, Apple oferind in continuare versiuni de 16 GB a smartphone-urilor sale.

Iar daca argumentul continutului multimedia nu va convinge, atunci poate cel al aplicatiilor tot mai mari o va face, utilizatorii fiind nevoiti sa aleaga in general intre a sterge aplicatii, poze sau filme pentru a avea suficient spatiu disponibil in terminale.

In 2016 aceasta greseala urmeaza sa fie corectata, dar nu pentru ca Apple ar fi marinimoasa, ci pentru ca trebuie sa o faca, altfel risca sa se faca din nou de rusine cu un smartphone limitat intentionat de lacomia pe care a dovedit-o in atat de multe cazuri.

Pentru Apple, folosirea mediilor de stocare de 32 GB in locul celor de 16 GB inseamna o crestere cu 8$ – 10$ a costurilor de productie, cost pe care multi s-ar bucura sa il plateasca direct in pretul final in loc sa cheltuie 100 de dolari sau euro in plus, asa cum cere Apple acum.

Indiferent de modalitatea prin care Apple va alege sa isi amortizeze schimbarea in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cred ca aceste smartphone-uri vor fi intr-adevar vandute cu minim 32 GB spatiu de stocare inclus la pretul terminalelor de 16 GB, altfel Apple va avea o problema serioasa in toamna.

 • terrymada

  In acelasi timp nu inteleg de ce sunt nemultumiti cei cu 16gb cand aveau de ales 32 sau 64gb. Poate pt ca un cost pt apple de 8-10 dolari al diferenteinde stocare ajunge la cumparator sa fie 100 dolari?:)

 • Mihnea

  Deci clar o sa dispară varianta de 64GB si o sa sara de la 32 direct la 128….păcat

 • Pretul de diferenta dintre modele e stupid si denota pura lacomie, nimic mai mult.

 • Srb Srb

  de la 6s trebuia sa fie cu 32 tinand cont ca by default ai selectat live photos care ocupa dublu…mai faci si un 4k…adica daca BY DEFAULT vii cu ios ceva mai mare cu features care ocupa dublu…by default trebuia si spatiu de storcare sa fie dublu

 • Srb Srb

  sa nu mai zic ca 6s trebuia sa vina cu 32 default iar anul acesta 7 plus sa vina cu 64 128 si 256

 • Srb Srb

  phone 7 – 32 64 128 iphone 7 plus la fel iar iphone 7 PRO 64 128 si 256

 • Srb Srb

  da dar macar acuma pt multi pt 100$ in plus merita trecerea de la stocarea default direct la 128 si nu la 64 sper sa nu ma insel