Ce impact au routerele WI-FI asupra oamenilor

 Cei de la British Health Agency, au realizat de curand un studiu care au aratat ce impact au routerele WI-FI asupra noastra si asupra plantelor. Evident, impactul este unul negativ, dispozitivele WI-FI fiind extrem de daunatoare pentru sanatate.

De aceea cand suntem mult timp inconjurati de aceste unde simtim simptome precum lipsa de concentrare, probleme de somn, dureri puternice de cap, oboseala continua cronica, dureri de urechi, alergii, palpitatii, transpiratii abundente, etc. .

Obisnuim sa subestimam aceste lucruri si sa nu credem ca, de exemplu, aceasta tehnologie a devenit o parte atat de importanta, si ca, suntem dependenti de ea! Daca doriti sa minimizati efectele negative, puteti sa incepeti sa dezactivati WI-FI-ul cand nu il utilizati(in special cand dormiti) si sa nu stati cu el in aceeasi camera in care dormiti, sau in bucatarie.

A growing chorus of doctors and researchers warns that electromagnetic fields from many of the hallmarks of modern life have been linked to a wide variety of health risks ranging from sleeplessness to cancer.