20 cele mai ridicole si inutile inventii

 Anumite inventii sunt mai bune decat altele, si, in acelasi timp, exista unele care nu ar fi trebuit sa vada lumina zilei. Sau poate e bine c-au aparut, doar sa ne faca sa radem!?

De la bikinii solar ,la stylusul de purtat pe nas, acestea par a fi inventate pentru a ne soca, caci da, unii designeri realizeaza gadget-uri menita sa socheze. Unele sunt facute cu menirea de a fi utilizate si sunt luate in serios de designeri, dar in lumea reala sunt ele vreodata in mod real folosite? In public?

Am adunat cateva din cele mai ridicole si ciudate inventii concepute vreodata si luate in serios de designeri.

Solar bikini

Literalmente, dupa cum sugereaza si numele, acest bikini foloseste razele soarelui pentru a alimenta orice dispozitiv conectat. Grație unui conector USB, un telefon poate fi incarcat in timp ce soarele straluceste. Costa 200 $.

Stylus pentru nas

Designer Dominic Wilcox a venit cu ideea de stylus pentru nas ca un mijloc de a face multi-tasking cat mai eficiente.

Pao Fit

Acest dispozitiv ar putea arata ca un dispozitiv de tortura antic, dar este de fapt proiectat pentru a-ti lucra la sala de fitness fatza. Dispozitivul de tonifiere musculara a fost chiar aprobat de Cristiano Ronaldo pentru numeroasele sale fane japoneze.

The Fliz

Conceputa cu scopul de a depasi disconfortul unei sa de bicicleta !?

Massage me

Conceput pentru a lucra cu un gamepad, Massage me, ar fi trebuit sa bucure cuplurile care obisnuiesc sa se joace impreuna.

Beauty And The Geek Keyboard Jeans

Studentul designer olander Erik de Nijs cred ca uraste crunt sa transporte tastatura la nevoie, asa ca, in loc sa utilizeze un laptop, el a integrat o tastatura in blugi. Dar nu numai asta, acestea au un difuzor si mouse-ul incorporat.

Doryu 2-16 Camera

Acest aparat de fotografiat, de la Doryu Camera Company, a fost creat în 1954, ca un snapper de politie, care nu numai ca seamana cu o armă, dar face si un zgomot aseamanator pistolului.

Metal Detector Sandals

Dacă sunteti gata sa mergeti pe plaja, de ce nu ati avea si incaltari care sa caute o comoara pentru tine in nisip? Asta trebuie să fie ideea din spatele acestor incaltari.

Ice Cream Cone Rotator

A manca o inghetata poate fi o bataie de cap. Cu aceasta inventie nu trebuie decat sa tineti limba intr-un singur loc iar conul se va roti singur. Util? Neah.

Taste Enhancing Forks

Taste enhancing forks that use scent to add a bit more to the sensation of eating.

Motorised Case Scooter

Baby Mop

MyFreeble

Hold hands across the world. This odd little guy mimics the hand holding across an internet connection. You squeeze yours and your child feels his one change like you’re there holding his hand. That’s not depressing at all.

Hamster Shredder

Aceasta este de fapt o idee destul de buna. Hamster merge pe roata, care alimenteaza tocatorul care transforma documentele dvs. vechi in asternut de hamster.

Sonic Grenade

Conceput probabil pentru a surzi vecinii ce te trezesc dimineata in sunet de bormasina.

Pet Shower Curtain

Finger Fork

Inner Selfie Stick

Probabil cea mai gretoasa inventie realizata vreodata. Selfies have gone too far!!!

egg cuber