iOS 9.2.1 vs iOS 9.3.1 – comparatia autonomiei bateriei (Video)

iOS 9.3.1 are autonomie mai buna pentru baterie decat iOS 9.2.1, compania Apple reusind sa ofere imbunatatiri majore.

iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1 au fost lansate la cateva luni distanta unul de celalalt, iar compania Apple a reusit sa faca o imbunatatire majora pentru autonomia bateriei in noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile vandute in lumea intreaga.

In clipul video de mai jos veti vedea o comparatie facuta intre autonoima bateriei pe iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1 instalat pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, noua versiune a sistemului de operare oferind autonomie mai buna pe toate in afara iPhone 5.

In general este de asteptat ca noile versiuni ale iOS sa aduca imbunatatiri pentru performante si autonomia bateriei, iar in aceasta situatie lucrurile se intampla exact asa precum se asteptau utilizatorii, iOS 9.3.1 fiind alegerea cea mai buna daca vreti autonomie mai mare.

Diferentele intre iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1 in ceea ce priveste autonomia bateriei nu sunt colosale, insa puteti vedea in clipul video de mai jos ca ele exista si practic ar trebui sa resimtiti acest lucru in folosirea zilnica a terminalelor voastre.

Se aplica si in cazul vostru aceasta diferenta in autonomia bateriei ?