Visa a creat inelul care iti permite sa faci plati mobile

In cursul noptii trecute Visa a anuntat oficial crearea unui inel care permite efectuarea de plati mobile, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza acest dispozitiv pentru a efectua cumparaturi la POS-urile compatibile cu el.

Inelul celor de la Visa are integrat un senzor NFC care ii permite sa faca plati mobile la POS-urile care accepta plati contactless, deci teoretic fie ca folositi acest dispozitiv, fie folositi un card care este capabil sa faca plati contactless, situatia este aceeasi.

Inelul celor de la Visa nu este primul de acest gen prezentat vreodata consumatorilor, insa este primul care are suportul unuia dintre cei doi mari procesatori de plati facute folosind carti de credit, asa ca exista sanse mari ca el sa aiba intr-adevar succes.

Pentru inceput cei de la Visa vor oferi inelul pentru plati contactless catre 45 de atleti care participa la jocurile olimpice de la Rio si nimeni nu stie daca produsul va fi lansat in realitate, sau vorbim despre o idee a Visa pentru a demonstra cat de utile sunt aceste tehnologii.

Voi ce parere aveti despre ideea celor de la Visa ?

The Visa payment ring will be given to all Team Visa athletes in Rio, a group of 45 Olympic hopefuls from around the world who embody Visa’s values of acceptance, partnership and innovation. The ring uses the patented NFC Ring® design ofMcLear & Co. that includes a secure microchip made byGemalto, with an embedded NFC-enabled antenna, enabling contactless payment capabilities.

inel plati mobile visa