MEEM – cablul care incarca iPhone-ul si face backup la date

MEEM este un nou cablu de incarcare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el fiind gandit in ideea de a le permite utilizatorilor sa isi salveze datele din dispozitive in timp ce acestea se incarca de la orice fel de sursa de energie, fie ca vorbim despre un incarcator sau un calculator.

Spre deosebire de alte cabluri similare, MEEM este capabil sa si salveze datele din terminalele noastre, el avand un flash drive inclus care este capabil sa stocheze poze, clipuri video, informatii din calendar, si contactele voastre, deci nu vorbim despre un backup similar cu cel al iCloud sau iTunes.

Fara a oferi detalii cu privire la spatiul de stocare oferit de catre acest flash drive, creatorii MEEM spun ca un utilizator obisnuit al iPhone sau iPad are aproximativ 8 GB de date care trebuie salvate, deci spatiul total alocat este cu siguranta mult mai mare.

Principala utilitate a unui cablu precum MEEM sta in faptul ca puteti salva poze si filme atunci cand va aflati in calatorii si nu puteti salva datele intr-un calculator sau nu le puteti transfera in iCloud, ele fiind stocate in acest flash drive pana cand veti dori sa le descarcati.

MEEM is a phone charger cable that automatically backs up the personal data on your phone to the cable itself every time you charge your Android or iPhone whether by Power Adaptor, Car Charger, PC port or Power Bank. Because you charge your phone at least once a day, your personal information is always backed up with no third party access to your info.

MEEM este disponibil pentru precomanda la pretul de 50 de euro in website-ul producatorului.

meem cablu incarcare

https://www.youtube.com/watch?v=CfJadfTjt0c