Acum iti poti face o piatra funerara in forma iPhone

Daca iubiti atat de mult iPhone si va identificati cu el, atunci probabil v-ati dori ca dupa moarte sa aveti o piatra funerara in forma iPhone, un artist siberian creand deja doua pietre funerare in forma binecunoscutului smartphone al companiei Apple, ele fiind expuse la un targ de profil din Rusia.

In imaginile de mai jos puteti vedea cele doua pietre funerare in forma iPhone, ele semanand foarte bine cu produsele reale, poza persoanei sau a persoanelor decedate putand fi aplicata in interior pentru a completa ceea ce un asemenea obiect ar trebui sa transmita.

iTombstone este numirea pe care presa a atribuit-o acestor pietre funerare extrem de neobisnuite, ele fiind deocamdata create doar in scopul prezentarii in cadrul targului organizat in Siberia, insa desigur ca nu va trece mult timp pana cand cineva va comanda asa ceva.

Cu un pret de vanzare de aproximativ 1000 de dolari, aceasta piatra funerara in forma iPhone nu este dedicata chiar oricarui utilizator obisnuit al smartphone-ului Apple, pretul sau fiind mai mare decat dispozitivul in sine, asa ca vorbim despre un obiect exclusivist.

We began to make monuments just to attract attention. The main activity of our company Autograph, which is located in Krasnoobsk [suburb of Novosibirsk], is associated with laser engraving,

Voi ce parere aveti despre aceasta utilizare extrem de neobisnuita a formei iPhone ?

piatra mormant iPhone

piatra mormant iPhone 1

3 COMENTARII

  1. În curând, noile iPadStone, MacBookStone, iMacStone, ba chiar și WatchStone. Se află în stadiu de proiect și TVStone