Cum poti avea logo iluminat pe iPhone 6S

logo iluminat iPhone 6SDaca va place logo-ul iluminat din carcasa MacBook-urilor si va doriti ceva similar pentru iPhone 6 si iPhone 6S, ei bine normal ca puteti implementa acelasi lucru si pentru cele mai nou smartphone-uri ale companiei Apple.

O companie americana a creat un kit special pentru instalarea unui logo iluminat in iPhone 6 si iPhone 6S, acesta fiind amplasat sub carcasa dispozitivelor, acolo unde in mod normal s-ar afla o bucata de plastic negru, compania Apple evitand sa vopseasca logo-ul sau pe carcasa.

Kit-urile de acest gen au fost create initial pentru iPhone 4, acelasi producator lansand atunci primul sau produs de acest gen, iar avand in vedere popularitatea iPhone 6 si iPhone 6S, el s-a gandit sa creeze ceva similar pentru aceste produse ale companiei Apple.

Instalarea logo-ului iluminat presupune detasarea carcasei de ecranul terminalului, procedura care nu este chiar atat de simpla precum pare, insa daca sunteti suficient de indemanatici ar trebui sa o puteti realiza chiar in propria casa cu surubelnitele potrivite.

A sequel to the light kit I did for the iPhone 4, this kit works for the iPhone 6 Plus and, just like the old kit, makes the Apple logo on the back of the phone light up just like it does on a Macbook. It’s a super slick (and not gaudy frankly) way of making your iPhone stand out in a sea of iPhones.

Dupa instalare, logo-ul iluminat al iPhone 6 si iPhone 6S va prelua energie din bateria terminalelor voastre pentru a functiona si desigur ca va veti uimi prietenii cu o schimbare indedita de care putine persoane se vor putea bucura vreodata.

Kit-urile cu logo-uri iluminate pentru iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus au preturi cuprinse intre 35$ si 38$, ele fiind disponibile pe pagina producatorului impreuna cu informatii privind modalitatea de instalare corecta dupa achizitie.

5 COMENTARII

  1. Articolul spune tocmai ca nu preia din nimic din bateria, ci o sa fie iluminat de LED-urile display-ului, deci va-a lumina atata timp cat display-ul este aprins, fara a consuma nimic din baterie. Este pur si simplu o bucata de plastic transparenta.

  2. @ Adrian: Ar fi posibil ce spui tu doar daca telefonul este gol pe dinauntru. :))) lumina trebuie sa treaca prin baterie si/sau placa de baza.

  3. porstia aia se monteaza direct la baterie cu 2 fire 🙂 mare chestie… deci automat o sa consume din baterie( si chiar daca era din lumina de la display cum a spus cineva mai sus) lumina de la display nu e alimentata tot de baterie ?? lol ? :l cum poti sa spui ca nu are legatura cu bateria :)))) omg