Prima Pagina Apple Apple urca in clasamentul Fortune 500

Apple urca in clasamentul Fortune 500

Anual cei de la Fortune realizeaza un top al companiilor americane care inregistreaza cele mai mari incasari, el fiind numit Fortune 500, iar multumita rezultatelor financiare din cursul anului 2015, compania Apple a ajuns pentru prima oara pe podiumul acestuu top.

Cu incasari de 233,715 miliarde de dolari, compania Apple a incasat aproape la fel de multi bani precum Exxon Mobil, cel mai mare producator de produse petroliere, dar numai jumatate din cele 482,130 de miliarde de dolari incasate de catre gigantul Walmart.

Apple a reusit totusi sa intreaga grupuri foarte mari precum Berkshire Hathaway, McKesson, United Health Group, CVS Health, General Motors sau chiar Ford Motor, iar asta spune foarte multe despre ceea ce au reusit sa faca Tim Cook si echipa sa de manageri.

Incasarile Apple sunt cu doar 20 de miliarde de dolari mai mari decat rezerva monetara a celor din Cupertino, ea crescand cu fiecare trimestru fiscal care trece, insa performantele de anul trecut nu vor fi egalate anul acesta, Apple inregistrand scaderi ale incasarilor chiar din primul trimestru fiscal al 2016.

Microsoft, una dintre competitoarele Apple, s-a plasat pe pozitia a 25-a, iar Alphabet pe pozitia a 36-a, cei din Cupertino avand rezultate impresionante pentru o companie care acum 20 de ani era sa fie desfiintata si bagata in faliment.

apple incasari global

 • 0neteviolezingura

  Bai pisatu dracu nu pricepi sa opresti cacatul ala de plugin imputit! Nu pricepi ca Brave iti violeaza creierii aia prajiti.

 • Srb Srb

  Cine esti si cu cine vorbesti ?

 • 0neteviolezingura

  0ne, eu am auzit ca cica tu ai fi prostituat

 • Srb Srb

  Ce cum cu cine

 • De cateva luni am un copil cu un retard mental care mai scapa din cusca la calculator. Nu stiu ce face mama lui prin casa de-l scapa din lesa, dar ajunge si aici.

 • Srb Srb

  hahaahahahaahaha !!!!!!!!!!!!

 • Nu e funny, cineva sufera…