Cum accesezi si dezactivezi noile emoji Facebook

Saptamana trecuta v-am spus ca Facebook a lansat 1500 de emoji noi pentru utilizatorii care ii folosesc reteaua de socializare prin website sau diverse aplicatii pentru terminale mobile, ele fiind activate secvential in diverse zone de pe planeta.

Noile caractere emoji ale Facebook nu pot fi activate manual de catre voi pana in momentul in care Facebook vi le activeaza pe cont, dar dupa ce le aveti disponibile veti vedea un mesaj de intampinare precum cel din ultima poza a acestui articol.

Dupa ce va este afisat acel mesaj, accesarea noilor caractere emoji se face prin apasarea ce reprezinta patru emoticoane albastre, el fiind pozitionat lange cel care permite inregistrarea de continut multimedia pentru a fi introdus in mesajele voastre.

Apasarea butonului va deschide automat lista celor 1500 de emoji noi care sunt universale si arata la fel indiferent pe ce platforma sunt vazute de catre utilizatori, ele putand fi folosite de indata in orice fel de conversatii purtat cu prietenii vostri.

emoji Facebook 1

Chiar daca foarte multa lume a asteptat cu nerabdare activarea noilor caractere emoji ale Facebook, un toti au ramas placut impresionati de ceea ce ofera ele, asa ca Facebook a implementat si optiunea de a dezactiva acest sistem, in meniu de setari existand si optiunea potrivita.

Puteti dezactiva noile emoji Facebook din meniu Me > Photos & Media > Messenger Emoji din interiorul aplicatiei Facebook Messenger, dupa efectuarea acestei optiuni, caracterele normale ale tastaturii voastre ramanand cele pe care le puteti folosi in mesaje.

Avand in vedere ca aceste noi caractere emoji au fost facute special pentru a arata la fel pe toate platformele pe care sunt trimise, va recomand sa va folositi de ele pentru a nu le genera impresii gresite prietenilor vostri.

acces dezactivare emoji Facebook