FRF4fan – aplicatia oficiala a echipei de fotbal a Romaniei pentru Euro 2016

FRF4fan este o aplicatie pentru iPhone si iPad lansata chiar astazi in App Store de catre Federatia Romania de Fotbal, ea avand rolul de a ne tine la curent cu tot ceea ce face echipa de fotbal a Romaniei in cadrul Campionatului European de Fotbal din Franta.

Cei de la FRF spun ca aplicatia FRF4fan este dedicata tuturor suporterilor echipei nationale de fotbal a Romaniei, iar cu ajutorul sau vom afla informatii privind scorurile meciurilor disputate de catre echipa, dar si alte informatii privind jucatorii nationalei.

Aplicatia FRF4fan trimite notificari cu alerte ce contin informatii importante privind evolutia echipei de fotbal a Romaniei atat in cadrul Euro 2016, cat si in cadrul altor competitii sportive viitoare, insa functionalitatea sa nu se rezuma doar la atat.

In viitor cei de la FRF vor permite achizitionarea de bilete pentru meciuri sau de produse din propriul magazin online, asa ca aplicatia FRF4fan se vrea a fi un portal in lumea chipei nationale de fotbal a Romaniei.

FRF4Fan este o aplicaţie dedicată suporterilor Echipei Naţionale a României. Prin intermediul acesteia, vei afla toate informaţiile legate de participarea la Euro 2016 şi în viitoarele campanii de calificare la turneele finale. Aplicaţia are un conţinut uşor de accesat, bine organizat, cu o serie de informaţii utile care pot fi accesate şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, informaţii de ultimă oră şi evenimente. Pe viitor, aplicaţia va putea fi utilizată pentru achiziţia de bilete sau comenzi în magazinul online. Rămâi conectat cu Federaţia Română de Fotbal prin FRF4FAN pentru a fi la curent cu evoluţia Echipei Naţionale la Euro 2016 şi în viitoarele competiţii.

Aplicatia FRF4fan este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store urmand acest link.