Bose a lansat primele casti pentru iPhone 7

Bose, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente audio din lume, a lansat astazi castile Bose QuietComfort 35 care sunt gandite in principal pentru viitorii posesori ai iPhone 7 sau iPhone 7 Plus ce nu vor mai putea folosi castile clasice cu conector de 3.5mm.

Bose QuietComfort 35 functioneaza prin Bluetooth si sunt capabile sa ofere pana la 20 de ore de autonomie pentru a asculta muzica, marele avantaj fiind lipsa cablului care trebuie conectat in terminal si care in multe situatii nu este prea confortabil.

Castile Bose QuietComfort 35 sunt fabilrate dintr-un nylon umplut cu sticla si o piele sintetica aplicata peste el, aceasta combinatie de materiale avand rolul de a face produsul foarte usor, rezistent, dar si conformtabil pentru a fi purtat pentru perioade lungi de timp.

Bose a creat o aplicatie speciala care permite imperecherea cu multiple iDevice-uri, iar pentru cei dornici de cabluri exista unul inclus care permite folosirea cu o varietate de terminale mobile, incarcarea facandu-se folosind un cablu USB.

These are our best headphones. In making them wireless, we had one goal: seamlessly merge Bluetooth and our Acoustic Noise Cancelling technology together with no compromise to the technologies or the audio performance we’re known for …

Desi Apple ne forteaza sa facem trecerea la castile fara fir prin lansarea iPhone 7Bose QuietComfort 35 costa 350 de dolari in momentul de fata, un pret foarte mare daca ne gandim la faptul ca vorbim totusi doar despre o pereche de casti.

Apple va furniza in cutia iPhone 7 o pereche de casti EarPods, cel mai probabil wireless, iar pentru cei care nu vor sa renunte la castile vechi vor exista adaptoare pentru iPhone 7, insa in aceste situatii incarcarea terminalelor devine greoaie sau imposibila.

Bose QuietComfort 35

Bose QuietComfort 35 1

Bose QuietComfort 35 2

Bose QuietComfort 35 3

7 COMENTARII

  1. dupa cum ziceam incepe lumea sa treaca la wireless si lighning si m-as mira sa nu treaca in curand si la micro usb tinand cont ca si ceilalti o sa inceapa sa scoata mufa

  2. Bose a lansat o noua generație de casti insa nu în mod special pentru iPhone. În general cam la 2-3 ani Bose lansează un upgrade. Aplicatia respectiva există și pentru Android. Bose a lăsat noua generație de QC pentru ca deja au pierdut o parte din potențiali clienți ai cărților bluetooth pentru ca nu aveau ceva cu adevărat competitiv. Soundlink 2 nu se ridica nici pe departe la nivelul căstilor Sennheiser Momentum 2.0 Wireless Over-Ear. Probabil ca Bose a început sa lucreze la aceste casti încă de pe timpul lui iPhone 6, când nu se știa încă nimic de lipsa jack-ului din iPhone 7.

  3. fiind wireless automat nu este doar pt un produs ci pt toate ce au bluetooth deci cam pt ORICE 😀
    Dar e clar ca asta e viitorul..poate chiar castile invizibile fara absolut niciun fir intre left si right, practic doua dopuri in urechi 🙂