Bose a lansat primele casti pentru iPhone 7

7

Bose, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente audio din lume, a lansat astazi castile Bose QuietComfort 35 care sunt gandite in principal pentru viitorii posesori ai iPhone 7 sau iPhone 7 Plus ce nu vor mai putea folosi castile clasice cu conector de 3.5mm.

Bose QuietComfort 35 functioneaza prin Bluetooth si sunt capabile sa ofere pana la 20 de ore de autonomie pentru a asculta muzica, marele avantaj fiind lipsa cablului care trebuie conectat in terminal si care in multe situatii nu este prea confortabil.

Castile Bose QuietComfort 35 sunt fabilrate dintr-un nylon umplut cu sticla si o piele sintetica aplicata peste el, aceasta combinatie de materiale avand rolul de a face produsul foarte usor, rezistent, dar si conformtabil pentru a fi purtat pentru perioade lungi de timp.

Bose a creat o aplicatie speciala care permite imperecherea cu multiple iDevice-uri, iar pentru cei dornici de cabluri exista unul inclus care permite folosirea cu o varietate de terminale mobile, incarcarea facandu-se folosind un cablu USB.

These are our best headphones. In making them wireless, we had one goal: seamlessly merge Bluetooth and our Acoustic Noise Cancelling technology together with no compromise to the technologies or the audio performance we’re known for …

Desi Apple ne forteaza sa facem trecerea la castile fara fir prin lansarea iPhone 7Bose QuietComfort 35 costa 350 de dolari in momentul de fata, un pret foarte mare daca ne gandim la faptul ca vorbim totusi doar despre o pereche de casti.

Apple va furniza in cutia iPhone 7 o pereche de casti EarPods, cel mai probabil wireless, iar pentru cei care nu vor sa renunte la castile vechi vor exista adaptoare pentru iPhone 7, insa in aceste situatii incarcarea terminalelor devine greoaie sau imposibila.

Bose QuietComfort 35

Bose QuietComfort 35 1

Bose QuietComfort 35 2

Bose QuietComfort 35 3