iOS 9.3.3 beta 2 a fost lansat, iata noutatile

iOS 9.3.3 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri fiind oferita in momentul de fata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

Ca de obicei, iOS 9.3.3 beta 2 vine la doua saptamani distanta de iOS 9.3.3 beta 1 pus la dispozitia dezvoltatorilor din lumea intreaga, compania Apple fiind consecventa in ceea ce priveste testarea actualizarilor pentru sistemul sau de operare dedicat iDevice-urilor.

iOS 9.3.3 beta 2 nu este deocamdata disponibil si prin intermediul sistemului beta public de testare a iOS, insa de indata ce el va fi disponibi va voi anunta, iar in acest articol voi anunta si noutatile care vor fi descoperite in cadrul acestui build, daca ele exista.

Pana in prezent Apple nu a implementat schimbari notabile in iOS 9.3.3 beta fata de iOS 9.3.2 si e putin probabil ca iOS 9.3.3 beta 2 sa aduca vreo schimbare foarte importanta, asa ca nu va asteptati sa primiti ceva cu adevarat important din partea companiei Apple.

Daca aveti iOS 9.3.3 beta 1 instalat deja in terminalele voastre, atunci veti putea instala iOS 9.3.3 beta 2 din meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, dar numai daca aveti versiunea dedicata dezvoltatorilor.

UPDATE: iOS 9.3.3 beta 2 rezolva probleme de performanta ale build-ului anterior, inclusiv lag-ul animatiilor. In aceeasi masura imbunatateste acuratetea Touch ID.