Cum faci downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1

Incepand de aseara oricine poate face downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1 daca a instalat iOS 9.3.2 in propriul iDevice folosind oricare dintre cele doua metode puse la dispozitie de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind departe de a multumi ep toata lumea.

In aceste conditii, optiunea de a face downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1 v-ar putea readuce la un build al iOS pe care probabil l-ati apreciat mai mult decat pe cel actual, iar in aceste conditii va puteti bucura din nou ce performante mai bune si, probabil, mai putine probleme.

Daca va ganditi sa pastrati iOS 9.3.2 in ideea asteptarii unei solutii de jailbreak, sau daca vreti sa reveniti la iOS 9.3.1 gandindu-va ca pentru acea versiune va fi lansat ceva, ei bine din pacaet nu va pot face o recomandare intr-un sens sau altul pentru ca nimeni nu stie cand va fi lansata o solutie de jailbreak.

Downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1

Inainte de downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, asta in conditiia in care veti dori sa reveniti la o versiune superioara a iOS 9.3 in viitor.

Backup-urile iOS 9.3.2 nu vor putea fi folosite in iOS 9.3.1, asa ca daca aveti nevoie de date, nu faceti downgrade pentru ca nu le veti mai putea accesa in terminale.

Pentru a face downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.3.1.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1 aveti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.