iOS 10 concept pentru iPhone 7

iOS 10 concept pentru iPhone 7 prezinta Night Mode si Split Screen imprumutate din OS X si tabletele iPad.

Un iOS 10 concept pentru iPhone 7 a fost publicat in cursul noptii trecute de catre un website din Brazilia, el incercand sa ne arate cum ar putea implementa compania Apple functiile Night Mode si Split Screen in noile produse ce urmeaza sa fie lansate.

Functia Night Mode a fost implementata in Mac-urile celor din Cupertino, in timp ce Split Screen exista doar in tabletele iPad, insa noul iOS 10 concept pentru iPhone 7 ne arata ca exista totusi o metoda utila de a oferi aceste functii si in iPhone sau iPod Touch.

Dupa cum puteti vedea din acest iOS 10 concept pentru iPhone 7, o tema intunecata pentru iOS ar oferi o schimbare de interfata pe care multa lume ar aprecia-o, mai ales in cazul utilizarii pe timpul noptii, in Cydia existand o varietate de teme dedicate ideii.

Pe de alta parte, Split Screen-ul prezentat in iOS 10 concept pentru iPhone 7 este util doar pe iPhone-urile cu ecrane de 5.5 inch deoarece numai pe un ecran atat de mare s-ar putea imparti in mod util interfata pentru a putea afisa doua aplicatii simultan.

iOS 10 concept Night Mode

Per total nu m-ar deranja daca acest iOS 10 concept pentru iPhone 7 ar putea fi transformat in realitate de catre compania Apple si asta deoarece vorbim despre unele schimbari care merita implementate in iDevice-urile noastre si pe care unii utilizatori le cer de multa vreme.

Voi ce parere aveti ?

iOS 10 concept Night Mode 1

iOS 10 concept Night Mode 2

iOS 10 concept Night Mode 4

iOS 10 concept Night Mode 5

iOS 10 concept Night Mode 6

iOS 10 concept Night Mode 7

iOS 10 concept Night Mode 8

iOS 10 concept Night Mode 8

9 COMENTARII